ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πώς να… διαγράψετε τον εαυτό σας από το ίντερνετ!


Αν έχετε σιχαθεί το ίντερνετ και την αδιάκοπη παραβίαση της προσωπικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων σας, υπάρχει τρόπος να τα αφήσετε όλα πίσω.

Και αυτό χάρη σε μια σουηδική εταιρεία η οποία προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να διαγράψουν τον εαυτό τους από το διαδίκτυο!

Εισάγοντας απλά το mail σας και έναν κωδικό, υπόσχονται να εξαφανίσουν μια για πάντα όλα τα ίχνη σας που συνδέονται με αυτό. Και όταν λέμε όλα εννοούμε… όλα:Όχι άλλο Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, Ebay, Gmail, Netflix, Amazon και όπου αλλού έχετε ανοίξει λογαριασμό!

Το «Deseat.me» χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο ασφαλείας της Google για να σας εξαφανίσει, τρέχοντας μάλιστα ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή σας και όχι στους servers της ιστοσελίδας, προκειμένου να επιτευχθεί η μεγιστοποίηση της διαφύλαξης της ιδιωτικής σας ζωής![post_ad]«Θεωρούμε ότι το απόρρητο και η ασφάλεια των δεδομένων είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό», εξηγούν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας, συμπληρώνοντας: «Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας πείτε από πού θέλετε να σας διαγράψουμε. Εμείς δεν έχουν την παραμικρή πρόσβαση στον υπολογιστή σας και στους κωδικούς σας».

Οδηγίες… διαγραφής σας:

1. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Deseat.me και πραγματοποιήστε εγγραφή με μία διεύθυνση gmail.

2. Τσεκάρετε από τη λίστα ποιους λογαριασμούς θέλετε να εξαφανίσετε και ποιους να κρατήσετε.

3. Είστε μόλις ένα κλικ… μακριά από την αυτό… διαγραφή σας.
newsbomb.gr
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πώς να… διαγράψετε τον εαυτό σας από το ίντερνετ! Reviewed by Unknown on 10:15 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.