Ποια απιστία; Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για το διαζύγιο Λιάγκα-Σκορδα!


Ο χωρισμός των Λιάκα Σκορδά έσκασε σαν βόμβα! Ο παρουσιαστής την Παρασκευή το βράδυ βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο προκειμένου να ανάψει το Χριστουγενιάτικο δέντρο. Εκτός όμως από το τραμπούκισε δημοσιογράφους παρασκηνιακά , μίλησε και για τη Φαίη ξεσπώντας για το τρίτο πρόσωπο στο γάμο τους και για τη σχέση του με τα παιδιά του σήμερα Την ώρα που πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι τίτλοι τέλους σε αυτό το μlove story έχουν να κάνουν με την απιστία, τελικά φαίνεται πως δεν είναι αυτή η πραγματικότητα.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στην πλευρά του Λιάγκα αναφέρουν πως η βασική αιτία του χωρισμού τους είναι η φιλοδοξία της Φαίης που δεν ήθελε τον Γιώργο δίπλα της να τον καπελώνει και που έγινε έξαλλη όταν δεν της έδωσαν να παρουσιάσει το Dancing, ενώ στον Γιώργο έδωσαν να παρουσιάσει σόου! Βέβαια κάνουν λόγο και για τη μαμά της Φαίης, μπου ήδη έχει μετακομίσει στην Αθήνα προκειμένου να στηρίξει την κόρη της στις δύσκολες στιγμές που περνά.
[post_ad] Όπως αναφέρει το «Λοιπόν» θεωρούν πως αυτή έπεισε την κόρη της μετά τις αποτυχημένες επενδύσεις του Γιώργου ότι θα πρέπει να είναι πιο προσεχτική και να επανεξετάσει το γάμο της. Ενώ μάλιστα όλοι νομίζουν πως η σχέση της Φαίης με τον Λιάγκα πλέον είναι μια χαρά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Ποια απιστία; Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για το διαζύγιο Λιάγκα-Σκορδα! Reviewed by Unknown on 4:44 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.