Στην αγγελία της Κηδείας της Μάνας ήταν και το όνομα του Φονιά γιου της


Πραγματικά το μυαλό αδυνατεί να συλλάβει κάποτε τα παιχνίδια της μοίρας και σε πόσο δύσκολη θέση μπορεί να φέρει κάποια άτομα…

Η αγγελία της κηδείας της άτυχης Ελπινίκης Παντελή από τον Άγιο Δομέτιο, έφερε και το όνομα του φονιά γιου της. Του 36χρονου Σάββα Παντελή.

Και οι δυο θύματα της ψυχασθένειας που αντιμετώπιζε ο Σάββας. Έναν άνθρωπο, για τον οποίο κάποιοι μπορεί να γνώριζαν ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, αλλά που δεν θεωρούσαν με τίποτα ικανό να διέπραττε ένα έγκλημα όπως αυτό της Παρασκευής (11/11).

Αλήθεια, ποιός μπορεί να μπει στην ψυχοσύνθεση των οικείων της κυρίας Κούλλας όταν έβαζαν την αγγελία της κηδείας; Σε πόσο δύσκολη θέση θα βρέθηκαν (πατέρας και αδερφή του φονιά). Πρόσθεσαν και το όνομα του δικού τους άνθρωπου που την φόνευσε. Αναγνώρισαν μέσα στον ανείπωτο πόνο τους ότι ο Σάββας οδηγήθηκε στον φόνο λόγω της αρρώστιας του.
[post_ad]Τα πιο πάνω ερωτήματα είναι ρητορικά και δύσκολα μπορούν να απαντηθούν. Αυτό που πρέπει και είναι εφικτό να απαντηθεί, όμως, είναι ένα άλλο ερώτημα. Ο Σάββας νοσηλεύτηκε στο παρελθόν. Αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα. Έτυχε της κατάλληλης θεραπείας; Αξιολογήθηκε σωστά η κατάστασή του; Αυτό πρέπει να μας απασχολήσει τώρα.
Υ.Γ. Οι φόνοι από ανθρώπους που είναι ασθενείς ψυχικά δεν είναι τόσο σπάνιο φαινόμενο πλέον. Όπως είχαμε γράψει και το Σάββατο τον Μάιο του 2015 ο Ανδρέας Παναγή είχε σκοτώσει τον θείο και τη θεία του γιατί είχαν «σατανιστικές ιδιότητες»… Η κατάσταση μας καλεί να λάβουμε μέτρα εγκαίρως.

Στην αγγελία της Κηδείας της Μάνας ήταν και το όνομα του Φονιά γιου της Reviewed by Unknown on 2:56 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.