Όταν κατάλαβε ΠΩΣ οι Ληστές ήταν ΗΔΗ μέσα στο Σπίτι της, δεν Εχασε Χρόνο.. Η Αντίδρασή της; Έχει Σοκάρει την Κοινή Γνώμη!


Αν ποτέ ξυπνήσετε στη μέση της νύχτας από τον ήχο ανθρώπων να ψαχουλεύουν το σπίτι σας, θα καθίσετε ήσυχα και θα περιμένετε να έρθει η αστυνομία, ή θα αρπάξετε ένα όπλο για να προστατεύσετε το σπίτι και την περιουσία σας; Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο και ο καθένας θα αντιδρούσε με διαφορετικό τρόπο, αλλά αυτή η γυναίκα δεν το σκέφτηκε καν.

Στις 16 Σεπτεμβρίου τρεις οπλισμένοι άντρες μπήκαν στο σπίτι κάποιου γύρω στις 4 το πρωί για να κλέψουν ό,τι μπορούσαν. Με το που μπήκαν στο σπίτι άρχισαν να ψάχνουν τα πάντα, να περπατάνε και να ανοίγουν τα φώτα κάνοντας πολύ φασαρία για κλέφτες.[post_ad]Ξύπνησαν μία φιλοξενούμενη του σπιτιού και αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος τους μετά την διάρρηξη εκείνο το βράδυ, αφού μόλις σηκώθηκε η γυναίκα, άρπαξε το όπλο της και πυροβόλησε, τρομάζοντας τους και διώχνοντας τους από το σπίτι ενώ τηλεφωνούσε στην άμεση δράση!
Δύο από τους τρεις αναζητούνται ακόμα, ενώ ο τρίτος, ο 28χρονος Antonio Leeks, πυροβολήθηκε στον κορμό από την γυναίκα και πέθανε έξω από το σπίτι. Η αστυνομία προσφέρει χρήματα ως αμοιβή για πληροφορίες οι οποίες θα οδηγήσουν στην σύλληψη των άλλων δύο αντρών και ελπίζουμε ότι κανείς δεν θα έρθει αντιμέτωπος μαζί τους άμεσα.

Credit: yixes.com
Όταν κατάλαβε ΠΩΣ οι Ληστές ήταν ΗΔΗ μέσα στο Σπίτι της, δεν Εχασε Χρόνο.. Η Αντίδρασή της; Έχει Σοκάρει την Κοινή Γνώμη! Reviewed by Unknown on 10:29 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.