Ξεσπά η μητέρα του μικρού Μπεν: «Ελπίζω να καίγεται στην κόλαση ο Μπάρκας»


Καθώς μπήκε και επίσημα τέλος στις έρευνες στο νησί της Κω, για τα ίχνη του μικρού Μπεν, η μητέρα του ξεσπά….

Μετά από τρεις εβδομάδες ερευνών, η υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Βρετανού, τον Ιούλιο του 1991 στην Κω, βρίσκεται ακόμα στο μηδέν.

Κι αυτό, η μητέρα του Μπεν, δεν μπόρεσε να το αντέξει.

Η οικογένεια της Κέρι Νίνταμ βρέθηκε στην Κω, το Σαββατοκύριακο που πέρασε για να ζήσει τον ίδιο εφιάλτη. Μια ακόμα έρευνα για το χαμένο παιδί της να μην έχει αποτέλεσμα.

Οι Βρετανοί αστυνομικόι πιστεύν -μετά και από τη μαρτυρία ενός ντόπιου- ότι το παιδί καταπλακώθηκε και σκοτώθηκε από εκσκαφέα που χειριζόταν ο Κωνσταντίνος Μπάρκας, ο οποίος πέθανε πέρυσι από καρκίνο.[post_ad]Όμως παρά τις εξονυχιστικές έρευνες σε διάφορα σημεία που τους υπέδειξαν μάρτυρες, δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει στη λύση αυτού του τραγικού μυστηρίου.
Η Κέρι Νίνταμ βρέθηκε στην Κω, επισκέφθηκε τους χώρους όπου πραγματοποιήθηκε η έρευνα και ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στις έρευνες ενώ δήλωσε ότι δεν πρόκειται να γυρίσει στο νησί αν δεν βρεθεί ο γιος της.
Καταρακωμένη, δεν άντεξε και κατέρρευσε όταν βρέθηκε στο σημείο, κοντά στο σπίτι όπου έμενε ο μικρός Μπεν με τους γονείς της, λίγο πριν εξαφανιστεί. Εκεί, που πιστεύει η αστυνομία ότι ο μόλις 21 μηνών Μπεν, καταπλακώθηκε από μπάζα κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών που έκανε στο χωράφι εκείνη τη μέρα, ο Μπάρκας.
«Θα άνοιγα στα δύο το νησί για να τον βρω», δήλωσε η τραγική μητέρα σε βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο και πρόσθεσε «δεν μπορώ να πω αντίο μέχρι να μάθω που είναι». 
Ξεσπά η μητέρα του μικρού Μπεν: «Ελπίζω να καίγεται στην κόλαση ο Μπάρκας» Reviewed by Unknown on 9:38 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.