Σύνδεσαν την Καρδιά του με Μόνιτορ και του έδειξαν Φωτογραφίες διάφορων Γυναικών. Το Αποτέλεσμα; Εκπληκτικό!


Τo Dove μας υπενθυμίζει για μια ακόμα φορά ότι η ομορφιά βρίσκεται κάτω από το δέρμα μέσα από ένα βίντεο που έγινε viral. Στην πιο πρόσφατη διαφήμιση τους, το Dove Portugal έκανε ένα πείραμα με πραγματικούς άντρες συγκρίνοντας την αντίδραση τους όταν έβλεπαν φωτογραφίες τέλειων μοντέλων και αγαπημένων προσώπων.
Έβαλαν τους συμμετέχοντες να καθίσουν μπροστά σε μια τεράστια οθόνη και συνέδεσαν την καρδιά τους με μόνιτορ με σκοπό να μετρήσουν την συναισθηματική τους αντίδραση στις εικόνες που έβλεπαν.

Στην αρχή έβλεπαν φωτογραφίες εντυπωσιακών μοντέλων και τους ζήτησαν να περιγράψουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους γι’αυτα.
Περιέγραψαν τις γυναίκες σαν “τέλειες”, “όμορφες” και “ψυχρές”.
Μετά, προς έκπληξη τους, εμφανίστηκαν στην οθόνη φωτογραφίες γυναικών και κοριτσιών που γνωρίζουν.
Έπρεπε να περιγράψουν τις σκέψεις τους για τις κόρες, τις αδερφές, τις γυναίκες και τις γιαγιάδες τους.
Οι φωτογραφίες αυτές αύξησαν τους παλμούς των αντρών και είχαν ως αποτέλεσμα πιο αξιοθαύμαστες και ειλικρινείς περιγραφές.[post_ad]
Το βίντεο κλείνει με την φράση: “Η πραγματική ομορφιά αγγίζει την καρδιά”. Μας υπενθυμίζει ότι οι γυναίκες δεν χρειάζεται να προσπαθούν να φτάσουν την ψεύτικη τελειότητα των μοντέλων που βλέπουμε στα περιοδικά, γιατί οι αναμνήσεις, η αγάπη και η καλοσύνη τους είναι που τις κάνει όμορφες.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο παρακάτω:
Credit: aplus.com
Σύνδεσαν την Καρδιά του με Μόνιτορ και του έδειξαν Φωτογραφίες διάφορων Γυναικών. Το Αποτέλεσμα; Εκπληκτικό! Reviewed by Unknown on 2:23 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.