Δεν άφηνε ποτέ ΚΑΝΕΝΑΝ να μπει στο Διαμέρισμά της. Όταν τελικά άφησε κάποιον, έπαθε ΣΟΚ με Αυτό που αντίκρισε!


H Lucy Ashen είναι μία 39χρονη μητέρα και ζει στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο εδώ και 21 χρόνια. Ήξερε την γειτόνισσά της, μία ηλικιωμένη γυναίκα, μόνο οπτικά. Ήξερε πως η ηλικιωμένη γυναίκα δεν είχε κανέναν να την φροντίσει.

Η γειτόνισσά της ήταν πολύ εκκεντρική και ζούσε σε ένα πολύ μικρό διαμέρισμα μόνη της. Δεν εμπιστευόταν κανέναν από την πολυκατοικία και δεν άφηνε κανέναν να μπει μέσα. Η Lucy ήξερε επίσης πως είχε πολλά προβλήματα υγείας και πίστευε πως η ηλικιωμένη χρειαζόταν βοήθεια, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να τη ζητήσει.
Έτσι, προσπάθησε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Της πήρε χρόνια μέχρι να την κάνει να την δεχτεί στο σπίτι της, αλλά τελικά την καλωσόρισε.

Αυτό που είδε η Lucy ήταν πολύ χειρότερο από ότι περίμενε…
Το πάτωμα ήταν γεμάτο σκόνη και βρωμιά. Τα έπιπλά και τα ρούχα ήταν πεταμένα παντού και γεμάτα τρύπες.
Δεν υπήρχε σχεδόν τίποτα στην κουζίνα.
Η ηλικιωμένη είχε 13 χρόνια να κάνει μπάνιο και κοιμόταν σε ένα βρώμικο στρώμα στο πάτωμα.
Η Lucy είχε δει αρκετά. Με την βοήθεια της 14χρονης κόρης της, ξεκίνησε το δύσκολο εγχείρημα να καθαρίσει το διαμέρισμα. Τους πήρε περίπου 60 ώρες μέχρι να φτάσει το σπίτι σε μία καλή κατάσταση.[post_ad]
Επειδή η γυναίκα δεν είχε καθόλου χρήματα, προσπάθησαν μέσα από το Facebook να ζητήσουν για δωρεές για φαγητό, ρουχισμό, έπιπλα και πολλά άλλα αντικείμενα που βρισκόντουσαν στη λίστα.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν απίστευτη. Μέσα σε 24 ώρες είχαν μαζέψει το 80% των αντικειμένων της λίστας.
Πολύ σύντομα, η γυναίκα είχε ένα κρεβάτι με καθαρά σεντόνια, καινούργια ρούχα, 3 γεύματα τη μέρα και πάνω από όλα, φίλους.
Τώρα, η Lucy και η φίλη της έχουν γίνει κολλητές.

Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις πώς κάποιοι άνθρωποι αντιδράν όταν κάποιος που δεν γνωρίζουν χρειάζεται βοήθεια!

Credit: hefty.co
Δεν άφηνε ποτέ ΚΑΝΕΝΑΝ να μπει στο Διαμέρισμά της. Όταν τελικά άφησε κάποιον, έπαθε ΣΟΚ με Αυτό που αντίκρισε! Reviewed by Unknown on 2:18 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.