Ανείπωτη ΦΡΙΚΗ: Έδεσε σε δέντρο, βί@σε και έκαψε ζωντανό ένα 8χρονο αγοράκι. Το ΠΙΟ Σοκαριστικό όμως είναι…


Τον βί@σαν, τον έδεσαν σε ένα δέντρο και τον έβαλαν φωτιά. Ο Robbie Middleton είχε μόλις γίνει 8 ετών. Την ημέρα των γενεθλίων του του έριξαν βενζίνη και τον έβαλαν φωτιά στο δάσος δίπλα σε ένα άλλο αγόρι. Κατάφερε να ξεφύγει και να βρει τον δρόμο για το σπίτι, αλλά κατέρρευσε στον δρόμο.

Είχε σοβαρά εγκαύματα στο σώμα του. Το δέρμα του κρεμόταν από τους αστραγάλους. Ήταν κοντά στον θάνατο. Η μητέρα του τον βρήκε με σχεδόν το 100% του σώματος του καμένου. Οι πατούσες του μόνο είχαν μείνει άθικτες. Μετά από περισσότερες από 150 επεμβάσεις και πολλά μοσχεύματα δέρματος ο Robbie κατάφερε να επιβιώσει.

Αν και ήταν παραμορφωμένος και βαθιά τραυματισμένος ψυχολογικά, η αισιοδοξία του έλαμπε. Έκανε δηλώσεις του τύπου: “Το παρελθόν είναι παρελθόν. Πρέπει να το αφήσεις πίσω”. Επίσης, συγκέντρωνε χρήματα για θύματα με εγκαύματα. Δυστυχώς, στην ηλικία των 20 τα εγκαύματα άρχισαν να τον επηρεάζουν. Μετατράπηκαν σε καρκίνο του δέρματος. Ο Robbie βρισκόταν πλέον στο νοσοκομείο πεθαίνοντας.

Ενώ βρισκόταν εκεί, έδωσε κατάθεση αποκαλύπτοντας τον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος για τα βάσανα του και τον πρόωρο θάνατο του. Τον Dan Collins. Τελικά, η αστυνομία δεν μπόρεσε να βρει κίνητρο στον Collins και τον αθώωσαν. Αλλά στην κατάθεση βγήκε όλη η αλήθεια. Ο Collins ήθελε να μην μιλήσει το αγόρι.

17 μέρες πριν του βάλει φωτιά, ο Collins τον είχε βιάσει, σύμφωνα με τον Robbie. Να τι δήλωσε: “Ο Dan με άρπαξε από τον ώμο και πέταξε βενζίνη στο πρόσωπο μου, μετά από αυτό δεν θυμάμαι τίποτα.” Τυφλώθηκε από την βενζίνη, αλλά μετά κατάλαβε ότι του είχαν βάλει φωτιά και έτρεξε από το δάσος προς το σπίτι του.[post_ad]“Έτρεχα όσο πιο γρήγορα μπορούσα, αλλά δεν μπορούσα να δω προς τα που έτρεχα.” Φώναζε από τον φρικτό πόνο του καψίματος. Τον Απρίλιο του 2011 ο Robbie πέθανε από τα τραύματα του. Οι ερευνητές έκριναν τον θάνατο ως ανθρωποκτονία. Ήταν η μεγαλύτερη νίκη αστικής αγωγής στην ιστορία των ΗΠΑ, αφού η οικογένεια πήρε 150 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η οικογένεια του Robbie πήγε την υπόθεση στα δικαστήρια και τον Φεβρουάριο του 2015, ο 29χρονος Collins καταδικάστηκε με 40 χρόνια φυλάκισης. Το 1998 ο νόμος δεν επέτρεπε σε 13χρονα να δικαστούν σαν ενήλικες. Έτσι, ο Collins είχε πάρει τότε την μεγαλύτερη δυνατή ποινή για την ηλικία του.

Επιτέλους αποδόθηκε δικαιοσύνη στον Robbie.
Ανείπωτη ΦΡΙΚΗ: Έδεσε σε δέντρο, βί@σε και έκαψε ζωντανό ένα 8χρονο αγοράκι. Το ΠΙΟ Σοκαριστικό όμως είναι… Reviewed by Unknown on 6:55 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.