Μετά από 20 Χρόνια Γάμου Χώρισε τη Γυναίκα του για να Σπιτώσει μια Μικρούλα. Δείτε όμως ΠΩΣ τον Εκδικήθηκε και θα σας πέσει το Σαγόνι!


Μετά από 20 χρόνια γάμου, ο Jake άφησε τη γυναίκα του για τη νεαρή γραμματέα του.
Όταν παράτησε τη γυναίκα του, η νέα σύντροφος του Jake του είπε ότι θέλει να μένει στην υπερπολυτελή έπαυλη του πρώην παντρεμένου ζευγαριού. Ο Jake υπέκυψε. Με τη βοήθεια των δικηγόρων του, μπόρεσε να βγάλει έξω την πρώην γυναίκα του από το σπίτι τους. O Jake απαίτησε μέσα σε 3 μέρες η Edith να μετακομίσει.

Τη πρώτη μέρα, η πρώην σύζυγος άρχισε να μαζεύει τα πράγματά της σε κουτιά.

Τη δεύτερη μέρα κάλεσε μεταφορική εταιρεία να μεταφέρει τα πράγματά της.

Όταν έφτασε η τρίτη μέρα, η Edith πέρασε τη μέρα της στην εκπληκτική τραπεζαρία. Δείπνησε υπό το φως των κεριών και ακούγοντας μερικά ατμοσφαιρικά τραγούδια. Έφαγε γαρίδες με χαβιάρι.

Μετά το φαγητό, μάζεψε τις γαρίδες που απέμειναν και τις βούτηξε στο βαζάκι με το χαβιάρι. Στη συνέχεια πήγε σε κάθε δωμάτιο και έβαλε τα υπολείμματα μέσα στις τρύπες από τα κουρτινόξυλα. Όταν τελείωσε, καθάρισε τη κουζίνα και έφυγε.
Ο Jake και η νέα του φιλενάδα άρχισαν να μένουν μαζί στο σπίτι. Οι πρώτες μέρες ήταν ειδυλλιακές για το ζευγάρι.

Τότε μια μέρα, άρχισαν να μυρίζουν κάτι περίεργο στο σπίτι. Έτσι καθάρισαν και αέρισαν όλο το μέρος. Κοίταξαν τον εξαερισμό, καθάρισαν όλα τα χαλιά και έβαλαν καινούρια αρωματικά χώρου σε όλο το σπίτι. Μέχρι και έλειψαν μερικές μέρες από το σπίτι για να κάνουν απεντόμωση το σπίτι. Αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Στο σπίτι μύριζε κάτι σαν σάπιο.

Μερικές μέρες αργότερα η υπηρέτρια παραιτήθηκε, όπως και οι συντηρητές. Οι φίλοι τους αρνιόντουσαν να τους επισκεφτούν. Έφτασε η μέρα που δεν άντεχαν ούτε οι ίδιοι τη δυσωδία του σπιτιού και αποφάσισαν να φύγουν.[post_ad]Σκέφτηκαν να πουλήσουν το σπίτι, αλλά δυσκολεύτηκαν να βρουν αγοραστή. Ένα μήνα αργότερα κανείς δεν ενδιαφερόταν να αγοράσει το σπίτι, αν και το είχαν αφήσει μισοτιμής. Ακόμα και οι ντόπιοι μεσίτες δεν τους έπαιρναν τηλέφωνο. Αυτό τους ώθησε να αγοράσουν ένα νέο σπίτι σε εξωφρενική τιμή, και μιας ο Jake είχε δαπανήσει πολλά χρήματα στον εντοπισμό της πηγής της δυσωδίας, αναγκάστηκε να δανειστεί από τη τράπεζα.
Όταν η Edith κάλεσε τον Jake για να δει τι κάνει, ευγενικά άκουσε τα όσα είχαν συμβεί στο παλιό τους σπίτι. Είπε στον Jake ότι της λείπει το παλιό της σπίτι και τον ρώτησε αν θα δεχόταν να της δώσει το σπίτι σε αντάλλαγμα μικρότερο ποσό διακανονισμού διαζυγίου.

Σκεφτόμενος ότι η πρώην γυναίκα του δεν είχε ιδέα πόσο βρωμερό ήταν το σπίτι, είπε στην Edith ότι θα μπορούσε να πάρει το σπίτι στο 1/10 της της αρχικής τιμής, αλλά θα έπρεπε να υπογράψει τα χαρτιά εκείνη τη μέρα. Εκείνη δέχτηκε. Μια ώρα αργότερα, ο Jake είχε έτοιμα τα χαρτιά και της τα παρέδωσε μέσω των δικηγόρων του.

Την επόμενη εβδομάδα, ο Jake και η φίλη του ήταν έτοιμοι να μετακομίσουν. Ήταν τόσο ενθουσιασμένοι που έβλεπαν την εταιρεία μεταφοράς να μεταφέρει τα πάντα στο νέο τους σπίτι: τα κουτιά, τα έπιπλα…ακόμα και τα κουρτινόξυλα.
Όπως λέει και ένα παλιό ρητό: η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Η εκδίκηση της Edith ήταν κρύα και απολαυστική!

Credit: hefty.co
Μετά από 20 Χρόνια Γάμου Χώρισε τη Γυναίκα του για να Σπιτώσει μια Μικρούλα. Δείτε όμως ΠΩΣ τον Εκδικήθηκε και θα σας πέσει το Σαγόνι! Reviewed by Unknown on 7:09 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.