Αποκάλυψη – σοκ για την ναυτική τραγωδία της Αίγινας: «Μέσα στο ταχύπλοο ήταν και…»


 Ο αδερφός του καπετάνιου της λάντζας, μίλησε στην εκπομπή TATIANA live για την εξέλιξη της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα…»Δέκα χρόνια» έκανε ο καπετάνιος που πνίγηκε το συγκεκριμένο δρομολόγιο, σύμφωνα με τον αδερφό του. Δέκα χρόνια, μέχρι εκείνο το μοιραίο πρωινό του Αυγούστου, το οποίο «χάθηκαν» τέσσερις ζωές, ανάμεσά τους και ένα 5χρονο…κοριτσάκι.

«Η λάντζα είχε ύψος περισσότερο από τρία μέτρα. Τρία με τέσσερα μέτρα. Και λένε οι άνθρωποι που έδωσαν την κατάθεση ότι δεν καταλάβαμε τίποτα. Πέρασε από πάνω, από τα τέσσερα μέτρα (το ταχύπλοο) και στις καταθέσεις τους λένε: Δεν καταλάβαμε τίποτα. Πήγανε και τους φυγαδεύσανε. Πήγανε άνθρωποι με φουσκωτά, του έδωσαν χρόνο να δράσουν, να μιλήσουν, να φύγουν και να παρουσιαστούν ό,τι ώρα ήθελαν… Και κάθονται και λένε ότι περίμεναν να κάνει η λάντζα ελιγμό; Μα αν κατεβάσεις το χειριστήριο, σταματάει το σκάφος (το ταχύπλοο) επιτόπου».

«Αυτοί οι άνθρωποι ήταν μέσα (στο ταχύπλοο) σίγουρα. Τους αναγνώρισαν… Τώρα αν ήταν μέσα και κάποιος άλλος, που σίγουρα ήταν και κάποιος άλλος… Πρέπει να ήταν κάποιος άλλος γι’ αυτό γίνεται όλη αυτή η ιστορία, γιατί κάτι θέλουν να καλύψουν».[post_ad]Ακούστε όλα όσα είπε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο αδερφός του αδικοχαμένου καπετάνιου:
Αποκάλυψη – σοκ για την ναυτική τραγωδία της Αίγινας: «Μέσα στο ταχύπλοο ήταν και…» Reviewed by Unknown on 8:40 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.