Χρειαζόταν χρήματα για να ταϊσει τα παιδιά της! Πήγε να Πουλήσει το Δαχτυλίδι της αλλά ο Κοσμηματοπώλης Αρνήθηκε να το Αγοράσει! [Βίντεο]


Μια μητέρα από το Νάλας επισκέφτηκε ένα τοπικό κοσμηματοπωλείο για να προσπαθήσει να πουλήσει ένα κόσμημα, οικογενειακό κειμήλιο, αξίας, για μερικά χρήματα. Ο Σύριος κοσμηματοπώλης, ιδιοκτήτης του μαγαζιού, την κοίταξε και την ρώτησε γιατί ήθελε να πουλήσει το δαχτυλίδι. Εκείνη του είπε ότι δεν είχε καθόλου χρήματα, και η επόμενη πληρωμή της θα ήταν τον άλλο μήνα.

Εκείνος της είπε να περιμένει, σπατάλησε λίγο χρόνο καθαρίζοντας τον χώρο στα ράφια και μετά έφερε τον εξοπλισμό του για να τσεκάρει το δαχτυλίδι. Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε ότι κρατάει το κεφάλι του σοκαρισμένος καθώς εκείνη του λέει την ιστορία της. Μετά από λίγο βγάζει έξω μια στοίβα από χαρτονομίσματα και της τα δίνει. Της επιστρέφει όμως και το δαχτυλίδι! Η κοπέλα τα έχασε και δεν ήξερε πως να τον ευχαριστήσει!

Δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι άνθρωποι στις μέρες μας! Μας συγκίνησε απίστευτα η πράξη του.[post_ad]Δείτε το video και θα σίγουρα θα συγκινηθείτε κι εσείς!
Αν σας άρεσε «μοιραστείτε» το με τους φίλους σας!
Πηγή: taz
Χρειαζόταν χρήματα για να ταϊσει τα παιδιά της! Πήγε να Πουλήσει το Δαχτυλίδι της αλλά ο Κοσμηματοπώλης Αρνήθηκε να το Αγοράσει! [Βίντεο] Reviewed by Unknown on 2:44 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.