Χοάνα Γκονσάλες: «Το σ#ξ με τον Μέσι ήταν σαν να κάνεις έρwτα με...πτώμα»!»!


Μπορεί μέσα στο γήπεδο ο Λιονέλ Μέσι να σκορπίζει τον τρόμο στους αντιπάλους του, αλλά οι επιδόσεις του στο κρεβάτι είναι το ακριβώς αντίθετο, σύμφωνα με την Χοάνα Γκονσάλες.

Για την εμπειρία που είχε με τον Λιονέλ Μέσι στο κρεβάτι μίλησε η Χοάνα Γκονσάλες, σε τηλεοπτική εκπομπή του Περού. Το μοντέλο από την Αργεντινή δήλωσε απογοητευμένη από τις ικανότητες του 29χρονου επιθετικού στον σ#ξουαλικό τομέα, όταν είχαν περάσει μαζί ένα βράδυ πριν από πέντε χρόνια.[post_ad]«Ήταν πολλά χρόνια πριν. Για να πούμε την αλήθεια ήταν πολύ μικρός, αλλά ήξερε τι έκανε, δεν ήταν ανήλικος, αυτό είναι το σημαντικό. Οι άνθρωποι της προσωπικής του ασφάλειας μου είπαν ότι είχαν κάποιον που έπρεπε να γνωρίσω. Ήμουν περίεργη να δω ποιος ήταν και πάγωσα όταν αντίκρισα το είδωλο μου, τον Λιονέλ Μέσι. Ήταν πολύ ντροπαλός γιατί έβαλε την προσωπική του φρουρά για να με πάρει. Όταν κάποιος κάνει αμέτρητα χιλιόμετρα στο γήπεδο περιμένεις πολλά πράγματα από αυτόν. Σε κάποιο σημείο νόμιζα πως έκανα σ#ξ με νεκρό πτώμα». 
Χοάνα Γκονσάλες: «Το σ#ξ με τον Μέσι ήταν σαν να κάνεις έρwτα με...πτώμα»!»! Reviewed by ΣΟΦΙΑ ΙΝΤΟΥ on 10:26 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.