ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ - Του πηδoυσαν την γυναικά στο καφενείο και το έμαθε από τον....


Σε μπελάδες έβαλε ένα 45χρονο πατρινό η ιδέα που είχε να περάσει το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης από την καφετέρια που δούλευε η γυναίκα του, για να την πάρει μόλις αυτή σχολάσει και να πάνε σπίτι.

Ο άντρας πήγε λίγο νωρίτερα στο μαγαζί και κάθισε σε ένα τραπέζι προκειμένου να πιεί έναν καφέ μέχρι να περάσει η ώρα. Στο διπλανό τραπέζι καθόταν ένας άγνωστος σε αυτόν άντρας, ο οποίος όταν είδε την άνεση που είχε με την σερβιτόρα (και γυναίκα του), τον πλησίασε και άρχισε να τον συμβουλεύει πως πρέπει να είναι προσεκτικός μαζί της!

Όπως του είπε εμπιστευτικά, πρέπει να προσέχει γιατί αυτή με την οποία μιλάει είναι ελευθέρων ηθών, έχει καλύψει τις $eξοuαλικές ανάγκες πολλών πελατών έναντι χρηματικού ποσού, ενώ από τον ίδιο έχει φάει και χρήματα.[post_ad]Μόλις τελείωσε ο απρόσκλητος πληροφοριοδότης, ο 45χρονος σύζυγος της σερβιτόρας σηκώθηκε και άρχισε να τον δέρνει, ενώ ένα ολόκληρο μαγαζί προσπαθούσε να τον σταματήσει.

Η γυναίκα του, μη γνωρίζοντας τι είχε προηγηθεί, οδήγησε τον άντρα της έξω από την καφετέρια έξαλλη και άρχισε να του γκρινιάζει, λέγοντάς του πως την ξεφτίλισε και πως μετά από το επεισόδιο θα χάσει τη δουλειά της.

Οι παρατηρήσεις της γυναίκας προκάλεσαν νέο ξέσπασμα του άντρα της αυτή τη φορά έξω από το μαγαζί, με τον 45χρονο να αρχίζει να χτυπάει τη γυναίκα του μετά και τα όσα είχε ακούσει γι΄ αυτήν από τον άγνωστο θαμώνα του μαγαζιού...
ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ - Του πηδoυσαν την γυναικά στο καφενείο και το έμαθε από τον.... Reviewed by ΣΟΦΙΑ ΙΝΤΟΥ on 5:59 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.