Τραγωδία στην Αίγινα: Αποκαλύψεις για τον γιατρό που ανανέωσε το δίπλωμα του χειριστή του ταχύπλοου


Μια εβδομάδα μετά το τραγικό δυστύχημα στην Αίγινα με τέσσερις νεκρούς, παραμένει ένα από τα μεγάλα ερωτήματα: πώς ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος, χειριστής του ταχύπλοου που εμβόλισε τη λάντζα, ανανέωσε το δίπλωμα του, από τη στιγμή που έχει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Όπως ο ίδιος υποστηρίζει: “Πάσχω από σύνδρομο αποφρακτικής άπνοιας ύπνου, αρτηριακή υπέρταση, συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια και χρόνια νεφρική ανεπάρκεια. Λαμβάνω χρονίως φαρμακευτική αγωγή και χρησιμοποιώ μηχάνημα ύπνου με παράλληλη χρήση οξυγόνου σε παροχή 3 λίτρα ανά λεπτό, κατά τις ώρες ύπνου από τριετίας. Η καθημερινή χρήση τω παραπάνω είναι απαραίτητη για την επιβίωσή μου”.[post_ad]Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA, ο γιατρός που ανανέωσε το δίπλωμα του χειριστή, είπε μεταξύ άλλων: “Δεν θυμάμαι να του έχω δώσει εγώ άδεια... Άμα είχε τεράστια προβλήματα δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει χαρτί. Μπορεί να πλαστογράφησε την υπογραφή μου και τη σφραγίδα μου...”.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ, ο ίδιος γιατρός δέχεται να δώσει πιστοποιητικά υγείας, με αμοιβή 10 ευρώ και χωρίς εξέταση.

Τραγωδία στην Αίγινα: Αποκαλύψεις για τον γιατρό που ανανέωσε το δίπλωμα του χειριστή του ταχύπλοου Reviewed by Unknown on 7:08 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.