Έβαλε Κρυφή Κάμερα στο Δωμάτιο της Κοπέλας του. ΑΥΤΟ που Κατέγραψε, τον έκανε να Παγώσει!


Οι περισσότεροι νιώθουμε ασφαλείς στο σπίτι μας και ξέρουμε ότι κάποια πράγματα που μπορεί να μας τρομάζουν έχουν λογική εξήγηση. Για παράδειγμα, όταν ακούμε κάποιο θόρυβο, υποθέτουμε ότι είναι μια γάτα ή κάποιο άλλο ζώο. Τι γίνεται όμως όταν δεν μπορούμε να εξηγήσουμε κάποια πράγματα;
Είναι εισβολέας; Είναι απλά ο άνεμος; Ή κάτι πιο απειλητικό; Οι άνθρωποι πάντα θέλουν μια εξήγηση, ακόμα κι αν δεν βγάζει νόημα. Εκεί είναι που μας μπαίνουν ιδέες για φαντάσματα. Κι αν είναι πραγματικά; Με τόσες μαρτυρίες γι’αυτά τα παράξενα και τρομακτικά πλάσματα, πρέπει να υπάρχει μια δόση αλήθειας.

Στο 90% των περιπτώσεων φαίνεται ότι δεν υπάρχει κάποιος ανησυχητικός λόγος. Αλλά στο υπόλοιπο 10%; Τρέξτε να σωθείτε!

Αυτός ο τύπος αποφάσισε να ανακαλύψει τι ήταν αυτό που ξυπνούσε την κοπέλα του το βράδυ και έβαλε μια κάμερα για να το καταγράψει.

Δεν περίμενε αυτό που θα συνέβαινε, όμως. Μέσα σε λίγες ώρες, άρχισαν να συμβαίνουν περίεργα πράγματα χωρίς λογική εξήγηση. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορεί να δείτε κάτι στην ντουλάπα.

Μπορεί να μην ήταν τίποτα, απλά ένα αστείο, αλλά δεν μας φαίνεται έτσι. Σας φαίνεται αληθινό;
[post_ad]Δείτε το βίντεο και πείτε μας στα σχόλια τι πιστεύετε!
Έβαλε Κρυφή Κάμερα στο Δωμάτιο της Κοπέλας του. ΑΥΤΟ που Κατέγραψε, τον έκανε να Παγώσει! Reviewed by Unknown on 11:55 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.