Βρήκε έναν αδιανόητο τρόπο για να κοιμηθεί στο μάθημα και να μην τον καταλάβει κανείς. Δείτε πως το έκανε


Το βίντεο με τον φοιτητή που πιάνεται στα πράσα την ώρα που κοιμάται μέσα στο μάθημα πίσω από το ίδιο του το πορτρέτο έχει γίνει ανάρπαστο τις τελευταίες μέρες.

Στο βίντεο παρακολουθούμε μια τάξη γεμάτη φοιτητές και ανάμεσα σε αυτούς έναν νεαρό ιδιαίτερα ενθουσιασμένο να μάθει καινούργια πράγματα. Ο νεαρός έχει το χέρι του ακουμπισμένο στο πιγούνι του και το βιβλίο ανοιχτό μπροστά του.

Λίγο αργότερα αποκαλύπτεται, ότι τελικά ο νεαρός κοιμόταν πίσω από το ίδιο του το πορτρέτο. Καθώς, η κάμερα κινείται προς το μέρος του για να τον καταγράψει να κοιμάται, ο διπλανός του τον σκουντάει για να τον ξυπνήσει.

Ο πρωταγωνιστής του βίντεο ξυπνάει, ρίχνει το πορτρέτο και μετά παλεύει να συγκεντρωθεί στο βιβλίο. Ο νεαρός με το λευκό μπλουζάκι παρακολουθεί συγκεντρωμένος το μάθημα.

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου αμφισβητούν την αυθεντικότητα του βίντεο. Η κάμερα, όμως, αποκαλύπτει ότι τελικά ο νεαρός κοιμάται πίσω από το ίδιο του το πορτρέτο.

“Τι δουλειά έχουν ένα σωρό τριαντάρηδες μέσα σε μια τάξη λυκείου”, σχολίασε κάποιος. Τελικά, τον νεαρό τον ξυπνάει ο διπλανός του, μόλις η κάμερα φτάνει πάνω από το κεφάλι του.
[post_ad] Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Βρήκε έναν αδιανόητο τρόπο για να κοιμηθεί στο μάθημα και να μην τον καταλάβει κανείς. Δείτε πως το έκανε Reviewed by Unknown on 9:57 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.