Κομψός πειρασμός: Το τέλειο μαγιό για να κρύψετε τα παχάκια και να δείχνετε καυτές!


«Θέλω ένα μαγιό που να κρύβει κοιλιά, ποπό και ψωμάκια»

Το μαγιό αυτό δεν υπάρχει, οπότε εμείς με τα παραπανίσια κιλά τι θα φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι; Κακά τα ψέματα, μέχρι τον Ιούνιο δεν προλαβαίνουμε να σουλουπωθούμε, για αυτό όλες μας οι ελπίδες εναποτίθενται πια στο μαγιό που θα καταφέρει να μας δείξει πιο όμορφες και σaξι. Σaξι; Πώς;

Λένε ότι το παν για να φαίνεσαι σaξι είναι να έχεις αυτοπεποίθηση, αλλά ειλικρινά εμένα δεν μου περισσεύει θαυμασμός για την εμφάνισή μου όταν φοράω το μαύρο μπικίνι και φεύγει το λίπος δεξιά-αριστερά, πάνω και κάτω. Κυρίως κάτω, γιατί μετά τα 30 όλα έχουν πάρει την κατιούσα.

Κάθε χρόνο έπαιρνα το μαγιό που κάλυπτε τα σημεία που ήθελα να κρύψω. Έτσι μετά από 4-5 επισκέψεις στα μαγαζιά και πολύ ταλαιπωρία στο βάλε-βγάλε στα δοκιμαστήρια με μαγιό που κόλλαγαν πάνω μου –όσο ωραία κι αν ήταν- και κορδονάκια που έκοβαν το λίπος στα δύο, τελικά έβρισκα ένα που ήταν αξιοπρεπές. Καμιά προτίμηση λόγω χρώματος, σχεδίου, μόδας. Απλά αυτό που έκανε τη δουλειά. Αυτό που ήξερα ότι θα φορέσω στην παραλία και δεν θα σκοντάφτω στην αυτολύπησή μου.[post_ad]Φέτος αποφάσισα να αγοράσω ολόσωμο. Ένα που θα κρύβει την κοιλιά και θα είναι νορμάλ πίσω, γιατί τα περισσότερα είναι για αθλητικά οπίσθια. Αυτά τα ολόσωμα που θυμίζουν pin-up girls που ήταν πιο φυσιολογικά στα κιλά τους και είχαν στιλ. Κι αποφάσισα ότι αν μου αρέσει και κάποιο μπικίνι , θα το αγοράσω χωρίς να σκεφτώ αν μου πάει. Θέλω κι εγώ μια φορά να πάρω κάτι που μου αρέσει πραγματικά χωρίς να σκεφτώ αν μου πηγαίνει (στην τελική θα το πάρω λίγο μεγαλύτερο). Και πιστεύω ότι αν το φορέσω θα φαίνομαι σaξι. Και σε συμβουλεύω να κάνεις κι εσύ το ίδιο.

Εξάλλου σaξι δεν είναι το τέλειο, σaξι είναι το αυθεντικό, το θελκτικό, το στιλάτο. Σaξι είμαστε όλες, όταν αποφασίζουμε να μην κρύψουμε αυτό που μας ενοχλεί. Όταν αποδεχόμαστε τις ατέλειές μας και τις ντύνουμε με όμορφα μαγιό που μας κάνουν πιο θηλυκές.

 athensmagazine.gr
Κομψός πειρασμός: Το τέλειο μαγιό για να κρύψετε τα παχάκια και να δείχνετε καυτές! Reviewed by ΣΟΦΙΑ ΙΝΤΟΥ on 11:32 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.