Ανείπωτη Φρίκη: Χάραξαν την πλάτη του με Μαχαίρι και έτριψαν Αλάτι και Οινόπνευμα στις πληγές του επειδή ήταν διαφορετικός από Αυτούς…


Μία συμμορία από νταήδες κράτησε όμηρο ένα παιδί και το βασάνισε με ένα καuτό σίδερο, επειδή απλά θέλησε να γίνει φίλος τους. Ο 15χρονος οδηγήθηκε σε ένα σπίτι όπου τον έδεσαν, τον κορόιδεψαν και τον σημάδεψαν για όλη του τη ζωή, σαν μέρος μίας εκστρατείας ψυχρόαιμου εκφοβισμού.
Η πενταμελής συμμορία χάραξε την πλάτη του με ένα μαχαίρι, πριν τον κάψουν με ένα σίδερο γιατί όπως είπαν τους χρωστούσε £200. Μετά έτριψαν αλάτι και οινόπνευμα στις πληγές του για να χειροτερέψουν το μαρτύριό του.
Τον γρονθοκόπησαν, τον κλώτσησαν, τον έφτυσαν και τον ταπείνωσαν με κάθε δυνατό τρόπο, παρά το ότι τους παρακαλούσε να σταματήσουν. Αντί να σταματήσουν, ο ένας πρότεινε: “Ας τον σκοτώσουμε για να σιγουρέψουμε πως δεν μιλήσει σε κανέναν.”
Το αγόρι ένιωθε τόση ντροπή γι’αυτό που του είχε συμβεί που κράτησε το περιστατικό κρυφό από την οικογένεια και τους φίλους του. Η αστυνομία όμως ξεκίνησε να ερευνά το γεγονός αφού οι δάσκαλοί του είδαν τους τραυματισμούς του και επέμεναν να πάει στο νοσοκομείο.

Την Πέμπτη, η συμμορία που του επιτέθηκε τελικά καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης για τις πράξεις τους. Σε μια ασυνήθιστη κίνηση, ο δικαστής Timothy Mort, επέτρεψε να δοθούν τα ονόματά τους στην δημοσιότητα – παρά το ότι ήταν ανήλικοι – για να τους ντροπιάσει για τις πράξεις τους.
Τους είπε: “Ήταν μία πολύ άρρωστη συμπεριφορά και φαίνεται πως την απολαύσατε. Τον απειλούσατε και ασκήσατε βία πάνω του. Αυτό που κάνατε ήταν κανονικό βασανιστήριο. Ήταν ένα πολύ σοβαρό έγκλημα που πρέπει όλοι να μάθουν τα ονόματά σας.”
[post_ad]Ο αρχηγός τους, Shohaib Khan, 17, που τον περιγράφουν σαν “αλαζονικό” πήγε στο αναμορφωτήριο για 6,5 χρόνια. Ο Ahsan Khan, 15, καταδικάστηκε σε 5 χρόνια, ενώ οι Sufyan Yaqub, 16, και Adam Hussain, 16, καταδικάστηκαν σε 4 χρόνια έκαστος.
Όλοι παραδέχτηκαν πως είχαν πρόθεση να του προκαλέσουν σωματική βλάβη, να τον εκβιάσουν και να τον κρατήσουν παρά τη θέλησή του, εκτός από τον Ashan Khan.

Ο Jon Close, που άσκησε τη δίωξη, είπε πως όλο αυτό ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο όταν το θύμα ήρθε στο Manchester από το Oldham και γνώρισε τον Shohaib Khan από τον φίλο του Yaqub.

O Shohaib Khan πούλησε στο αγόρι ένα κινητό και παρόλο που δεν δούλευε, τον ανάγκασε να του δώσει £800. Τον ενοχλούσαν συστηματικά μέχρι που μία μέρα τον οδήγησαν στο σπίτι του Hussain στις 5 Οκτωβρίου και τον έδεσαν με ταινία.
Μετά την καταδίκη, ο επιθεωρητής Paul Walker είπε: “Ήταν μία άρρωστη επίθεση και τον άφησε τόσο συγκλονισμένο και τρομοκρατημένο που δεν είπε ούτε στους γονείς του τι είχε συμβεί.”

Οι συναισθηματικές ουλές από αυτή την επίθεση θα τον στοιχειώνουν για το υπόλοιπο της ζωής του και δεν μπορούμε ούτε στο ελάχιστο να φανταστούμε την αγωνία και την ταλαιπωρία που αναγκάστηκε να υπομείνει. Μπορεί οι δράστες να τιμωρήθηκαν, αλλά αυτό δεν πρόκειται ποτέ να αναιρέσει τη βλάβη που του προκάλεσε αυτό το περιστατικό.
“Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στο θύμα και την οικογένειά του για την γενναιότητα που έδειξαν με το να βγουν και να δώσουν τις αποδείξεις που ήταν απαραίτητες για να καταδικαστούν αυτοί οι άνθρωποι που του το προκάλεσαν αυτό.”

Στη σημερινή εποχή, είναι πραγματικά αδικαιολόγητες τέτοιες συμπεριφορές και θα πρέπει να καταδικάζονται αμέσως και οι δράστες να τιμωρούνται παραδειγματικά.

Credit: dailymail.co.uk
Ανείπωτη Φρίκη: Χάραξαν την πλάτη του με Μαχαίρι και έτριψαν Αλάτι και Οινόπνευμα στις πληγές του επειδή ήταν διαφορετικός από Αυτούς… Reviewed by Unknown on 1:17 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.