Πόσα; Δείτε τι λεφτά χρειάζεται κανείς για να κλείσει τραπέζι στον Ρέμο στην Μύκονο


Στις 28 Ιουλίου στο γνωστό «Nammos» της Ψαρού στη Μύκονο οι εισπράξεις θα απογειωθούν από την κοινή εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου με τους Gipsy Kings.

Όπως παρουσιάζει το «Πρώτο Θέμα» οι τιμές κατ΄ άτομο για τη συγκεκριμένη βραδιά ξεκινάνε από 1.000 ευρώ! Συγκεκριμένα στον τιμοκατάλογο αναφέρονται δύο επιλογές προς τους πελάτες. Η πρώτη αφορά τραπέζια δίπλα στην εξέδρα των 10 ατόμων με κόστος 1.000 ευρώ το άτομο, δηλαδή 10.000 ευρώ το τραπέζι που είναι το στάνταρ ποσό, ακόμη και αν στο τραπέζι βρεθούν 5 άτομα, ενώ θα προστίθενται 1.000 ευρώ για κάθε επιπλέον άτομο.

Στην τιμή των 1.000 ευρώ το μενού έχει φαγητό, ένα μπουκάλι σαμπάνια και ένα μπουκάλι κρασί 3 λίτρων Saint Tropez Rose.[post_ad]Στη δεύτερη κατηγορία τώρα η τιμή για το άτομο φτάνει τα 500 ευρώ, δηλαδή 5.000 ευρώ το τραπέζι. Όσο για την αμοιβή του γαλλικού συγκροτήματος, εκείνη ανέρχεται στις 70.000 ευρώ για μία και μόνο εμφάνιση στην όμορφη παραλία της Μυκόνου.

Τέλος, για τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία του μαγαζιού, το νούμερο αναμένεται να είναι επταψήφιο…

Πηγή: newsone
Πόσα; Δείτε τι λεφτά χρειάζεται κανείς για να κλείσει τραπέζι στον Ρέμο στην Μύκονο Reviewed by ΣΟΦΙΑ ΙΝΤΟΥ on 3:40 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.