Νανά Καραγιάννη: «Σβήνει» από πολυοργανική ανεπάρκεια, αλλά παλεύει. Εξελίξεις


Η Νανά Καραγιάννη δίνει μάχη για τη ζωή της τις τελευταίες ώρες.

Η νευρική ανορεξία τα τελευταία χρόνια έφερε τη Νανά Καραγιάννη σε άσχημη κατάσταση και αν και έδειχνε να την ξεπερνάει, τελικά η ασθένεια φάνηκε πιο δυνατή.

Μετά την ταλαιπωρία να βρεθεί εντατική μονάδα, μεταφέρθηκε από το Γεννηματάς στο Αγίας Όλγας.

Πιο αναλυτικά, στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Αγία Όλγα μεταφέρθηκε η Νανά Καραγιάννη, μετά από 48 ώρες αγωνίας στον θάλαμο του Γεώργιος Γεννηματάς. Στο πλευρό της βρίσκεται όλη η οικογένειά της, καθώς η κατάστασή της παραμένει πολύ κρίσιμη.

Τα εικοσιτετράωρα αφότου μπήκε στην εντατική μονάδα είναι κρίσιμα, καθώς η Νανά Καραγιάννη διεγνώσθηκε ότι πάσχει από πολυοργανική ανεπάρκεια. Ωστόσο ο οργανισμός της παλεύει και δέχτηκε την φαρμακευτική αγωγή.[post_ad]Από το πλευρό της δεν λείπει ο αδελφός, οι συγγενείς και οι καλοί της φίλοι που προσεύχονται να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές που ζει και να βγει νικήτρια.

Η Νανά Καραγιάννη έχει πολυοργανική ανεπάρκεια και οι γιατροί κρίνουν πως τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα είναι καθοριστικά για την υγεία της. Το θετικό είναι πως από το μεσημέρι του Σαββάτου ο οργανισμός της άρχισε να παλεύει και δέχεται την φαρμακευτική αγωγή, κάτι που δεν γινόταν τις πρώτες ώρες.

Όπως αναφέρει ο Νάσος Γουμενίδης στο Nassos Blog, μετά την παρουσίαση του θέματος στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, επικοινώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon ο Τέρενς Κουίκ ζητώντας περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Μέσα σε λιγότερο από μια ώρα ο Υπουργός Επικρατείας βρήκε τη λύση και η Νανά Καραγιάννη μεταφέρθηκε στο Αγία Όλγα.
Νανά Καραγιάννη: «Σβήνει» από πολυοργανική ανεπάρκεια, αλλά παλεύει. Εξελίξεις Reviewed by ΣΟΦΙΑ ΙΝΤΟΥ on 3:12 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.