Έβαλε τα παιδιά της για ύπνο και την έδεσε στο κρεβάτι. Αυτό που ακολούθησε θα σοκάρει και τον πιο ψύχραιμο άνθρωπο!


Ένας ηθοποιός, που φαίνεται σε βίντεο να απειλεί μία δεμένη γυναίκα, φυλακίστηκε για τον βι@σμό μίας φίλης του. Ο David Bullmore, 57, επιτέθηκε στην πρώην συνεργάτη του τον Απρίλιο του 2008 καθώς εκείνη κοιμόταν στο κρεβάτι της και ενώ τα παιδιά της κοιμόντουσαν στο ακριβώς δίπλα δωμάτιο.

Κρίθηκε ένοχος για βι@σμό τον Απρίλιο του ίδιου χρόνου. Ο ηθοποιός από την Μελβούρνη είχε κάνει επίδειξη των υποκριτικών του δυνατοτήτων όταν έδειξε πόσο απειλητικός μπορεί να γίνει, καθώς σφίγγει τα δόντια του και πνίγει μία γυναίκα που είναι δεμένη.

Καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκιση. Ο Bullmore είχε έρθει σε επαφή με το θύμα, αφού έμαθε για τον χωρισμό της. Πήγε στο σπίτι της και ήπιε τόσο ώστε δεν μπορούσε να οδηγήσει μέχρι το σπίτι του και έτσι η γυναίκα του είπε πως μπορούσε να κοιμηθεί στον καναπέ.
[post_ad]Όταν όλοι κοιμήθηκαν, αυτός βρήκε ευκαιρία και μπήκε στο δωμάτιο, της έβγαλε τα ρούχα και την βi@σε, ενώ τα παιδιά κοιμόντουσαν στο δίπλα δωμάτιο. Η επίθεση έχει κάνει το θύμα να υποφέρει από άγχος, υπερ-εγρήγορση και κατάθλιψη. Στο παρελθόν, ο Bullmore είχε καταδικαστεί για κλοπή και απάτη.

Ένα ψυχίατρος είπε πως είχε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και ήταν ναρκισσιστής. Εκτός από την υποκριτική, ο Bullmore έχει γράψει και αρκετά σενάρια και ένα βιβλίο με το όνομα “Fishing for Females.” (Ψαρεύοντας για Γυναίκες)
Credit: dailymail.co.uk
Έβαλε τα παιδιά της για ύπνο και την έδεσε στο κρεβάτι. Αυτό που ακολούθησε θα σοκάρει και τον πιο ψύχραιμο άνθρωπο! Reviewed by Unknown on 11:44 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.