8 Λόγοι που ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσετε να φοράτε Σουτιέv ΑΜΕΣΩΣ. Ειδικά για το 6ο δεν είχαμε Ιδέα!


Αυτά τα όμορφα και κομψά εσώpουχα είναι από τα πιο δυνατά σύμβολα της θηλυκότητας. Οι γυναίκες τα φοράνε από την αρχαιότητα σε διάφορες μορφές. Σήμερα, τα φοράνε πιστεύοντας ότι τους παρέχουν την υποστήριξη που τόσο χρειάζονται. Αλλά η χρησιμότητά τους είναι πραγματική ή μήπως ένας μύθος;
Μπορεί να σας εκπλήξει το γεγονός πως τα περισσότερα πλεονεκτήματα των σουτιέv δεν ισχύουν στην πραγματικότητα. Ενώ εξαρτάται ξεκάθαρα στον σωματότυπο του καθενός, υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις που ένα σουτιέv δεν είναι απαραίτητο.

Μύθος#1: Τα σουτιέv θα κρατήσουν στητό το στήθoς.

Πολλές νομίζουν πως αν σταματήσουν να φοράνε σουτιέv, το στήθoς τους θα χαλαρώσει. Αντιθέτως, πολλές έρευνες δείχνουν ακριβώς το αντίθετο. Φαίνεται πως το στήθoς χάνει το σχήμα του εξαιτίας του σουτιέv, γιατί οι μυς χαλαρώνουν.

Μύθος#2: Το κυκλοφοριακό θα βοηθηθεί.

Θα σοκαριστείτε μόλις δείτε τι αντίκτυπο έχει το σουτιέv στο καρδιαγγειακό σύστημα. Εξάλλου, αν το σκεφτείτε, το σουτιέv είναι σαν ένα τεράστιο λαστιχάκι που πιέζει το στήθoς. Όλη αυτή η πίεση επιβαρύνει τη κυκλοφορία του αίματος και πιέζει τα μεγάλα αιμοφόρα αγγεία.[post_ad]Μύθος #3: Θα κοιμάστε πιο εύκολα

Εάν δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε το βράδυ, μπορεί να φταίει το σουτιέv. Εάν το φοράτε στον ύπνο, θα σας δημιουργεί δυσφορία και θα σας δυσκολεύει να χαλαρώσετε. Αλλά ακόμα και να μην το φοράτε, είναι πολύ πιθανό να έχει προκαλέσει τόσο χάος στο κυκλοφοριακό, που να έχει βγάλει τον οργανισμό εντελώς εκτός ισορροπίας.

Μύθος #4: Θα βελτιωθεί η υγεία του στήθoυς σας

Έρευνες δείχνουν πως ένα σουτιέv δεν κάνει κακό στην υγεία του στήθoυς στις περισσότερες περιπτώσεις. Η εξαίρεση είναι όταν το σουτιέv δεν εφαρμόζει καλά και έτσι προκαλούνται πόνοι στα πλευρά, δυσκολία στην αναπνοή και άλλες ιατρικές παθήσεις.

Εάν δεν φοράτε σουτιέv, θα βελτιωθεί η κυκλοφορία του αίματος, θα δυναμώσουν οι μυς και ο ιδρώτας δεν θα παραμένει παγιδευμένος ανάμεσα στο δέρμα και το ύφασμα που δεν αναπνέει.

Μύθος #5: Είναι άνετα

Σίγουρα έχετε νιώσει την ανακούφιση του να βγάζεις το σουτιέv μετά από μία δύσκολη μέρα, ειδικά εάν είναι πολύ σφιχτό και σας πιέζει. Φανταστείτε πόσο ωραία θα ήταν να νιώθατε τόσο άνετα όλη τη μέρα.

Μύθος #6: Πιθανώς να αυξηθεί το μέγεθός του

Πολλές χρησιμοποιούν ενίσχυση ή ένα μεγαλύτερο νούμερο για να φαίνεται πιο γεμάτο στο μπούστο τους. Ο καλύτερος τρόπος όμως να βοηθηθεί στο στήθoς είναι να μένει ελεύθερο. Έτσι, θα αναγκαστούν να δυναμώσουν οι μυς του για να αντισταθούν στη βαρύτητα. Μπορεί να μην μεγαλώσει ιδιαίτερα, αλλά σίγουρα θα βελτιωθεί στην όψη.

Μύθος #7: Δεν είναι πολύ ακριβά

Στην πραγματικότητα είναι αρκετά ακριβά, ακόμα και αν τα βρείτε στις εκπτώσεις. Πολλές φορές, είναι τόσο κουραστικό το να βρεις το κατάλληλο μέγεθος και σχέδιο που τελικά αγοράζεις ένα πολύ πιο ακριβό από ότι υπολόγιζες. Γιατί να μην κρατήσεις αυτά τα χρήματα για κάτι άλλο που χρειάζεσαι;

Perk #8: Θα ενδυναμώσει το σχήμα

Ενώ δεν πειράζει να το φοράτε πού και πού, το να συνηθίσετε να μην το φοράτε συνέχεια θα βοηθήσει πολύ το σχήμα του στήθoυς σας. Εάν τα θέλετε πιο γεμάτα, στρόγγυλα και στητά, θα ήταν καλό να σκεφτείτε να μην το φοράτε τόσο συχνά.

Εννοείται πως δεν θα δείτε αμέσως αποτελέσματα, αλλά με τον καιρό το στήθoς σας θα σας ευγνωμονεί!
fanpage.gr
8 Λόγοι που ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσετε να φοράτε Σουτιέv ΑΜΕΣΩΣ. Ειδικά για το 6ο δεν είχαμε Ιδέα! Reviewed by Unknown on 2:15 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.