Τηλεοπτικές άδειες: Πέρασαν 7 από τους 11 φακέλους, ποιοι κόβονται. Τέλος το Mega


Ποια κανάλια βρίσκονται εκτός των τηλεοπτικών αδειών; Τι θα γίνει με το Mega;

Επτά φάκελοι από τους 11 συνολικά που υπεβλήθησαν εμπρόθεσμα, φαίνεται ότι κρίνονται επαρκείς για να συνεχίσουν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού για τις 4 τηλεοπτικές άδειες!

Σύμφωνα με πληροφορίες του the faq (έχουν αναφερθεί και ονόματα), οι φακελοι αυτοί για τηλεοπτική άδεια θα ακολουθήσουν τη διαδικασία με την τεχνική αξιολόγησή τους και φιλοδοξούν εκτός απροόπτου, να μπουν στο τελικό σταδιο του διαγωνισμού.[post_ad]Από κει θα αποκτήσει την αδεια η υποψηφιότητα που θα πλειοδοτεί σε καθέναν από τους 4 γύρους της πλειοδότησης της άδειας.

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι, εκτός των φακέλων του Mega και του Art Channel ( Καρατζαφέρης ), που έχουν σημαντικές ελλείψεις, σοβαρά προβλήματα φαίνεται να αντιμετωπίζουν άλλες δύο «αλλοδαπές» υποψηφιότητες.

Περαιτέρω πληροφορίες για τις τηλεοπτικές άδειες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο, οι εργαζόμενοι του Mega φαίνονται ιδιαιτέρως απαισιόδοξοι για την τύχη του καναλιού.
Τηλεοπτικές άδειες: Πέρασαν 7 από τους 11 φακέλους, ποιοι κόβονται. Τέλος το Mega Reviewed by Unknown on 12:08 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.