Κοιτάξτε τις Παλάμες σας και Φέρτε τις Κοντά. ΑΥΤΕΣ οι 2 Γραμμές Ενώνονται; Αν ΝΑΙ, Δείτε τι Σημαίνει!


Έχετε αναρωτηθεί τι επιφυλάσσει το μέλλον για εσάς; Η απάντηση μπορεί να βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας, στις παλάμες σας!

Η τέχνη της χειρομαντείας χρησιμοποιείται για χιλιάδες χρόνια για την ερμηνεία και πρόβλεψη της μοίρας και του μέλλοντος. Η χειρομαντεία έχει προέλευση από την ινδουϊστική αστρολογία και ασχολείται με το διάβασμα και την ερμηνεία των γραμμών που υπάρχουν στις παλάμες μας.

Η χειρομαντεία ισχυρίζεται ότι αποκαλύπτει όλες τις πτυχές της ζωής μας, τις ερωτικές μας σχέσεις, ακόμα και τη χρονική στιγμή που θα παντρευτούμε. Πιο συγκεκριμένα, δύο γραμμές σχετίζονται με την αγάπη και το γάμο. Στο βίντεο που ακολουθεί η Ellen Goldberg αποκαλύπτει όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για αυτές.

Η μία γραμμή βρίσκεται στο Βουνό της Αφροδίτης, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον αντίχειρα, κοντά στη βάση του χεριού. Η δεύτερη γραμμή βρίσκεται κάτω από το μικρό δάχτυλο, στο Βουνό Ερμή, και είναι στις γραμμές της στοργής.

Σήμερα οι περισσότεροι βλέπουν την χειρομαντεία ως ψευδο-επιστήμη και σπεύδουν να την απορρίψουν ως δεισιδαίμονες πεποιθήσεις του παρελθόντος. Μέρος της επιφυλακτικότητάς τους είναι επειδή δεν καταλαβαίνουν πραγματικά την χειρομαντεία, ξέρουν μόνο αυτό που βλέπουν στα μέσα ενημέρωσης, όπου έχει απεικονιστεί εσφαλμένα σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.
[post_ad]Ωστόσο, οι γραμμές της παλάμης μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εξεταστούν πολλές πτυχές της ζωής μας και του ποιοι πραγματικά είμαστε, επειδή συχνά υποδεικνύουν προσωπικά πράγματα για εμάς, όπως γνωρίσματα του χαρακτήρα μας και το πεπρωμένο που μας επιφυλλάσσει η μοίρα μας.

Αν σας ενδιαφέρει περισσότερο το θέμα, το βίντεο που ακολουθεί περιγράφει τις γραμμές της στοργής.
Credit: sun-gazing.com
Κοιτάξτε τις Παλάμες σας και Φέρτε τις Κοντά. ΑΥΤΕΣ οι 2 Γραμμές Ενώνονται; Αν ΝΑΙ, Δείτε τι Σημαίνει! Reviewed by Unknown on 2:22 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.