Γιατί το συγκρότημα «REC» ”εξαφάνισε” το βίντεο κλιπ του Stan από το YouTube;


Το νέο βίντεο κλιπ του Stan, «εξαφανίστηκε» για λίγες ώρες από το YouTube, προκαλώντας αναστάτωση στον τραγουδιστή και στη δισκογραφική του εταιρία.
Ωστόσο, λίγο αργότερα, τα μέλη του συγκροτήματος «Rec», ο Άρης Λουμάκης, ο Μάικ και η Ξένια, με ένα βίντεο που ανήρτησαν στα social media, αποκάλυψαν ότι το τραγούδι «εξαφανίστηκε» από το YouTube, εξαιτίας τους.
Όπως τόνισαν, έστειλαν μία λίστα με τα δικά τους τραγούδια που θέλησαν να μην είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο και κατά λάθος, συμπερίελαβαν σε αυτή και το τραγούδι του συναδέλφου τους.[post_ad]Στο μήνυμά τους, τόνισαν ότι το λάθος που έκαναν τους στενοχώρησε πολύ και ζήτησαν επανειλλημένα συγγνώμη από τον Stan.
Στη συνέχεια, με μία νέα ανάρτηση, ανακοίνωσαν ότι το τραγούδι του Stan είναι και πάλι διαθέσιμο στο YouTube. «Αφού κατορθώσαμε, χωρίς να το θέλουμε να κατεβάσουμε, το τραγούδι του αγαπημένου μας φίλου, επιλύσαμε και το λάθος μας το συντομότερο! Επιτέλους αύριο θα ξυπνήσουμε ξανά με χαμόγελο…», έγραψαν στη σελίδα τους στο Facebook τα μέλη του συγκροτήματος REC.
Πηγή: 24wro.com.gr
Γιατί το συγκρότημα «REC» ”εξαφάνισε” το βίντεο κλιπ του Stan από το YouTube; Reviewed by Unknown on 6:09 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.