Ανείπωτη Τραγωδία: Βρέθηκε άλλη μία Γιατρός πνιγμένη σε διάστημα λίγων Μηνών.


Δεν μας χαροποιεί το γεγονός πως άλλος ένας γιατρός βρέθηκε νεκρός με μυστήριο τρόπο. Τέταρτος γιατρός, μέσα σε τόσους μήνες, βρέθηκε νεκρός πνιγμένος σε νερό. Και οι 4 περιπτώσεις παραμένουν άλυτο μυστήριο.

Η περίπτωση του Dr Bradstreet (η 1η περίπτωση) δεν έχει κλείσει επισήμως ακόμα και η οικογένεια έχει προσλάβει ντετέκτιβ. Μετά, ο Dr Marshall βρέθηκε σε ένα ποτάμι και οι αρχές είπαν ότι πέθανε από πνιγμό, αλλά η γυναίκα του δεν το πίστεψε και προσέλαβε τον δικό της ντετέκτιβ για να ερευνήσει.

Βρέθηκε επίσης ένας ολιστικός γιατρός που φαίνεται να χτύπησε το κεφάλι του και να έπεσε στον ωκεανό της Hawaii. Και τώρα αυτό:

Τελευταία φορά που είδαν την Dr. Rose Polge ήταν στις 12 Φεβρουαρίου και είχε φύγει από τη δουλειά στρεσαρισμένη. Είχαν χάσει τα ίχνη της για 2 μήνες. Την βρήκαν τελικά 50 μίλια μακριά από μία ζακέτα που φαίνεται να είναι δική της.

Τώρα γίνεται έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε, αλλά δεν μπορούν να καταλήξουν τι έγινε.
[post_ad]Υπάρχουν φήμες πως η Dr. Polge άφησε ένα σημείωμα στη γραμματέα της τη μέρα που εξαφανίστηκε, αλλά δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε.
Η Dr. Polge μεγάλωσε σε ένα χωριό της Μελβούρνης, κοντά στο Royston του Hertfordshire και ήταν υποστηρικτής του κινήματος “junior doctors’ strike“. Μάλιστα, πριν την εξαφάνισή της, είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στο Facebook με το hashtag #notfairnotsafe.

Επίσης, είχε αναρτήσει τον σύνδεσμο από ένα υπόμνημα που ζητούσε να γίνει απεργία, επειδή ήθελαν να περάσουν αλλαγές στις συμβάσεις εργασίας των νέων γιατρών.

Ότι και να έγινε, ευχόμαστε πραγματικά συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους αγαπημένους τους.

Credit: healthnutnews.com
Ανείπωτη Τραγωδία: Βρέθηκε άλλη μία Γιατρός πνιγμένη σε διάστημα λίγων Μηνών. Reviewed by Unknown on 1:48 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.