Ανέβηκε στην σκηνή και οι κριτές ήθελαν να γελάσουν. Δείτε όμως τι κάνει και τους αφήνει με το στόμα ανοιχτό…


Η μεγαλύτερη έκπληξη μας έρχεται από αυτούς που ξεπερνούν τις προσδοκίες μας. Είναι λες και οι πιθανότητες είναι εναντίον τους, αλλά εκείνοι καταφέρνουν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Γι’αυτό αξίζει να δείτε το παρακάτω βίντεο.

Η Emma Haslam είναι χορεύτρια pole dancing αλλά δεν μοιάζει με όσες έχετε δει ως τώρα. Κι αυτό γιατί είναι πιο παχουλή – ωστόσο αποδεικνύει ότι το pole dancing είναι για όλους. Δείτε πώς χόρεψε στο “Βρετανία, έχεις ταλέντο”!

Όταν ανέβηκε στην σκηνή, ήρθε αμέσως αντιμέτωπη με την σκληρή κριτική του κριτή Simon Cowell. Δεν του άρεσε καθόλου το ντύσιμο της, γιατί ήταν παχουλή. Αν και οι κριτές δεν ήταν σίγουροι τι ταλέντο μπορεί να είχε για να περάσει στον επόμενο γύρο του διαγωνισμού, την ενθάρρυναν να τους δείξει το χορευτικό της.
[post_ad] Στα 40 δευτερόλεπτα του βίντεο, η Emma ακουμπάει στον στύλο και περιμένει να ξεκινήσει η μουσική. Ο Simon την κοιτάζει εκστασιασμένος. Κατά τη διάρκεια του χορευτικού της, η Emma κρέμεται ανάποδα στο στύλο και εκπλήσσει το κοινό.

Της χαρίζουν ένα δυνατό χειροκρότημα και οι κριτές μένουν άφωνοι με την ικανότητα της στον χορό, παρά το μέγεθος της.

Ανέβηκε στην σκηνή και οι κριτές ήθελαν να γελάσουν. Δείτε όμως τι κάνει και τους αφήνει με το στόμα ανοιχτό… Reviewed by Unknown on 12:17 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.