Είχε φρικτούς πόνους στην ευαίσθητη περιοχή και δεν ήξερε γιατί. Όταν όμως κοίταξε από κάτω… τα έχασε!


Μια μέρα η Emily έκανε μπάνιο όταν ξαφνικά ένιωσε έναν έντονο πόνο. Δεν μπορούσε να σταθεί από τον πολύ τον πόνο και άρχισε να φωνάζει. Ο μεγαλύτερος γιος της χτύπησε την πόρτα και ο μικρότερος άρχισε να κλαίει για την μαμά του. Είπε στα παιδιά της να περιμένουν σε ένα άλλο δωμάτιο.

Η Emily άρπαξε το τηλέφωνο της και κάλεσε αμέσως την μητέρα της. Ήταν σίγουρη ότι η σκωληκοειδής απόφυση της ήταν έτοιμη να σπάσει, αλλά δεν μπορούσε να σταθεί όρθια και να βγει από την μπανιέρα.

Μόλις έφτασε η γιαγιά, σήκωσε την κόρη της. Της έδειξε την απόφυση της όταν την ρώτησε που πονούσε. Έβαλε ένα παντελόνι φόρμας, αλλά πονούσε πολύ για να βάλει μπλούζα.

Εκείνη και η μητέρα της πήγαν με το αυτοκίνητο στο κοντινότερο νοσοκομείο – 24 χιλιόμετρα μακριά. Η Emily έκλαιγε και φώναζε σε όλη την διαδρομή. Έφτασαν στο νοσοκομείο και η μητέρα της έτρεξε να βρει μια νοσοκόμα.

Όσο η Emily ήταν ακόμα στο αυτοκίνητο, ένιωσε κάτι να σκάει και να τρέχει στο πόδι της. Κατάλαβε ότι είχε σπάσει η σκωληκοειδής απόφυση της. Τότε ένιωσε κάτι να κινείται και η μαμά της κοίταξε κάτω.[post_ad]“Φαινόταν από το πρόσωπο της ότι είχε πάθει πλάκα”, θυμάται η Emily. “Τράβηξε την πετσέτα. Κοίταξα κάτω και είδα ένα μωρό στην φόρμα μου.

Η νεαρή μητέρα δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος. Ευτυχώς, εκείνη και το μωρό της είναι ευτυχισμένοι και υγιείς τώρα.

Δείτε αναλυτικά την ιστορία τους στο βίντεο:
Είχε φρικτούς πόνους στην ευαίσθητη περιοχή και δεν ήξερε γιατί. Όταν όμως κοίταξε από κάτω… τα έχασε! Reviewed by Unknown on 12:08 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.