Αυτή η Γυναίκα κοιμόταν με το Φίδι της κάθε βράδυ, μέχρι που ο γιατρός της είπε…


Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην αγαπάει το κατοικίδιό του. Είναι οι σύντροφοί μας στα καλά και τα άσχημα, ασχέτως των οικονομικών μας συνθηκών ή το που ζούμε.

Ωστόσο, μερικές φορές εκλαμβάνουμε την αμυντική (ή επιθετική) τους συμπεριφορά ως αθωότητα και αυτό ακριβώς συνέβη όταν μια γυναίκα αφήσε τον κατοικίδιο πύθωνά της να κοιμηθεί μαζί της.

Αλλά μια μέρα, το 4 μέτρων φίδι ξαφνικά σταμάτησε να τρώει. Τρομαγμένη τον πήγε στον κτηνίατρο ο οποίος την ρώτησε: «Μήπως το φίδι σας κοιμάται μαζί σας το βράδυ, αναδιπλώνεται γύρω σας ή πολύ κοντά σας και απλώνεται σε όλο το μήκος του;»
[post_ad]«Ναι! Ναι! Το κάνει κάθε μέρα, αλλά στεναχωριέμαι γιατί καταλαβαίνω ότι κάτι μου ζητά και δεν μπορώ να το βοηθήσει να αισθανθεί καλύτερα«, απάντησε η γυναίκα.
Κυρία μου, ο πύθωνάς σας δεν είναι άρρωστος, ετοιμάζεται να σας φάει. Κάθε φορά που τυλίγεται γύρω σας, ελέγχει το μέγεθός σας για να «ζυγίσει» πόσο μεγάλο γεύμα θα είστε και και πως θα πρέπει να προετοιμαστεί για την επίθεση. Και ναι, δεν τρώει για να έχει αρκετό χώρο για εσάς.
Credits: Witty Feed
Αυτή η Γυναίκα κοιμόταν με το Φίδι της κάθε βράδυ, μέχρι που ο γιατρός της είπε… Reviewed by ΣΟΦΙΑ ΙΝΤΟΥ on 6:36 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.