Το ποστάρισμα του Γιώργου Στεφάνου από το... κρεβάτι του πόνου μετά την εγχείρηση καρδιάς! "Κατάφερα κάτι..."


Ο Γιώργος Στεφάνου είχε δημοσιοποιήσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μετά την αποχώρηση του από το talent show X Factor.

Ο νεαρός τραγουδιστής είχε πλέον ως προτεραιότητα του την υγεία του, καθώς για να συνεχίσει στο παιχνίδι είχε αναβάλει μια επέμβαση που είχε να κάνει στην καρδιά.

Λίγο πριν το πολύωρο χειρουργείο του δεν έκρυψε το άγχος που είχε για την έκβαση του. Ο Γιώργος Στεφάνου δημοσίευσε σήμερα πως όλα πάνε καλά, ευχαριστώντας τον κόσμο για την συμπαράσταση.[post_ad]«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον γιατρό μου, τον Θεό ,τους ανθρώπους που ήταν πλάι μου και όλους εσάς που με τις ευχές και στήριξη όλων κατάφερα κάτι δύσκολο… Ξύπνησα από τον εφιάλτη και δόξα τω θεό όλα πάνε καλά.. Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την ψυχή μου… υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο εύχομαι..» έγραψε ο Γιώργος Στεφάνου δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο. Οι ευχές να αναρρώσει γρήγορα συνεχίζουν να πέφτουν βροχή.
Το ποστάρισμα του Γιώργου Στεφάνου από το... κρεβάτι του πόνου μετά την εγχείρηση καρδιάς! "Κατάφερα κάτι..." Reviewed by Unknown on 12:29 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.