Ένας γυναικολόγος προειδοποιεί: Αυτό είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσει η πράξη από την “πίσω πόρτα” εκτός και αν…


Δημιουργεί κάποιο πρόβλημα το πp@κτικό $ex;

Είναι μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που απευθύνουν οι γυναίκες στον γιατρό τους. Άλλες πάλι δεν διανοούνται ούτε να το συζητήσουν. Ο γυναικολόγος Δρ. Ναούμ μας λύνει κάθε απορία σχετικά με το θέμα.

Η σχέση που χτίζει η γυναίκα με τον γυναικολόγο της είναι μία σχέση ζωής, οπότε κάθε απορία της, ακόμα και εάν πρόκειται για ένα τόσο λεπτό και προσωπικό θέμα δεν πρέπει να μένει αναπάντητη.

Το πp@κτικό $ex, δεν ξεφεύγει κατά πολύ από τους κανόνες υγιεινής και προφuλαξης που ισχύουν και για το κ0λπικό $ex. Μπορεί λοιπόν να μην κινδυνεύετε από μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, αλλά δεν παύει να ελλοχεύει ο κίνδυνος των $eξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων.

Το πλέον σύνηθες πρόβλημα, που προκύπτει κυρίως από λάθος χειρισμό της $exουαλικής διάθεσης εκείνη τη στιγμή, είναι οι βαριές ουρολοιμώξεις. Ο βασικότερος κανόνας του πpωκτικού $εx είναι ότι όταν ξεκινήσει, θα πρέπει να τελειώσει εκεί. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συνεχιστεί η επαφή με κ0λπικό $ex, αφού έτσι μεταφέρονται τα μικρόβια του πpωκτ0ύ, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται μολύνσεις της ουρήθρας και του κόλποu.
Επίσης, το πpωκτικό $ex χωρίς προφύλαξη επιφυλάσσει προβλήματα και για τον άνδρα καθώς τα μικρόβια του πpωκτ0ύ της γυναίκας μπορεί να του δημιουργήσουν ουρηθρίτιδα ή προστατίτιδα. Επιπλέον, η διείσδuση θα πρέπει πάντα να είναι προσεκτική, καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού εάν γίνονται απότομες κινήσεις. Από τη στιγμή που το πpωκτικό $ex είναι επιλογή και των δύο συντρόφων, τότε ο πόνος δεν έχει θέση στη $exουαλική επαφή.
[post_ad]Άρα, εφόσον τηρούνται ευλαβικά οι συνθήκες υγιεινής και η χρήση του προφυλακτικού είναι προϋπόθεση για κάθε ανεξαιρέτως επαφή, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ή φόβος κατά τη διάρκεια της πράξης. Σε κάθε περίπτωση, στόχος δεν πρέπει να είναι μόνο η ικανοποίηση της στιγμής, αλλά η συνετή αντιμετώπιση του $eξ γενικότερα, ώστε να μην παρουσιαστούν προβλήματα που θα σας ταλαιπωρήσουν στο μέλλον.

Το να ενημερωνόμαστε για θέματα που αποτελούν ταμπού για την κοινωνία μας, είναι πολύ σημαντικό μιας και μπορούν να αποφευχθούν πολλά προβλήματα. Η ενημέρωση σε τέτοια ζητήματα είναι κομμάτι της παιδείας μας.

Και μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε προφυλάξεις. Είναι αναγκαίο σε τέτοιες περιπτώσεις.
Ένας γυναικολόγος προειδοποιεί: Αυτό είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσει η πράξη από την “πίσω πόρτα” εκτός και αν… Reviewed by Unknown on 1:08 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.