«Όταν πέθανε η Αλίκη ήταν σαν….»: Συγκλονιστική αποκάλυψη 20 χρόνια μετά τον θάνατο της Βουγιουκλάκη


«Ήμασταν 40 μέρες στο Ιατρικό Κέντρο και περιμέναμε μήπως περάσει ο Παπαμιχαήλ».

Καλεσμένος στο Πρωινούλι ήταν ο Νίκος Νικολίζας, ο οποίος μίλησε για τις ημέρες που η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν στο νοσοκομείο, ενώ αναφέρθηκε και στην συνέντευξη που του έδωσε η μητέρα της Αλίκης, η Έμυ Βουγιουκλάκη.

«Την Αλίκη Βουγιουκλάκη, προσωπικά, δεν την είχα γνωρίσει. Στις 40 μέρες όμως, εγώ, η Κασσιανή Καραγκιουλέ, ο Σπύρος Γεωργακόπουλος και η Τζώρτζια Συρίχα ήμασταν 40 μέρες στο Ιατρικό Κέντρο, δεν είχαμε αλλάξει ούτε ρούχα, ήταν η πιο έντονη εργατικότητα που είχα σε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν αλλάζαμε ούτε ρούχα μήπως περάσει ο Παπαμιχαήλ, ο γιος της και πάει να τη δει στο δωμάτιο.[post_ad] Αφότου πέθανε η Αλίκη, εγώ ήξερα πολύ καλά τη μάνα της, την Έμυ Βουγιουκλάκη και την πείθω και μου δίνει συνέντευξη στις 20 μέρες που πέθανε η Αλίκη. Είχαμε βγάλει τίτλο τότε στο Ciao «Παιδί μου, έρχομαι». Πρέπει να σας βάλω να ακούσετε το απόσπασμα να ανατριχιάσετε όταν κλαίει η Έμυ Βουγιουκλάκη, αυτή που “κρατούσε” την Αλίκη, ήταν το στήριγμά της, δεν μπορείτε να το διανοηθείτε».
«Όταν πέθανε η Αλίκη ήταν σαν….»: Συγκλονιστική αποκάλυψη 20 χρόνια μετά τον θάνατο της Βουγιουκλάκη Reviewed by Unknown on 2:31 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.