Κόβει τις άκρες της μπανάνας, την βάζει μέσα σε βραστό νερό και την αφήνει για 10 λεπτά. Ο λόγος; Δεν πάει το μυαλό σας!


Οι αϋπνίες είναι πολύ ενοχλητικές. Σε ποιον αρέσει να στριφογυρνάει με τις ώρες στο κρεβάτι και να μην τον παίρνει ο ύπνος;

Υπάρχουν πολλές αιτίες για την αϋπνία: άγχος, στρες, κατάθλιψη – η λίστα είναι μεγάλη. Αν το μυαλό σας δουλεύει συνεχώς, το σώμα σας δεν θα μπορέσει να ξεκουραστεί. Επίσης, κάτι που επηρεάζει αρνητικά τον ύπνο, αλλά πολλοί το υποτιμούν, είναι οι οθόνες και το μπλε φως που εκπέμπουν, το οποίο μας κάνει να νομίζουμε ότι δεν είναι ώρα για ύπνο. Ευτυχώς, υπάρχει μια φυσική λύση: το τσάι μπανάνας. Είναι πραγματικά εύκολο και μπορείτε να το φτιάξετε στο σπίτι σας.
[post_ad]Πώς λειτουργεί;

Οι μπανάνες περιέχουν πολύ κάλιο και μαγνήσιο. Αυτά τα δύο μαζί χαλαρώνουν τους μύες και το μαγνήσιο αποτρέπει τον ύπνο με διακοπές. Είναι σημαντικό η μπανάνα που θα χρησιμοποιήσετε να είναι βιολογική, γιατί θα την βράσετε (και θα την φάτε), επομένως θέλετε να αποφύγετε τα βλαβερά χημικά.
Σε μόλις 10 λεπτά θα έχετε έτοιμο ένα ελιξίριο ύπνου.
Αξίζει αν είναι να κοιμηθείτε σαν πουλάκι μετά από αυτό!

Credit: hefty.co
Κόβει τις άκρες της μπανάνας, την βάζει μέσα σε βραστό νερό και την αφήνει για 10 λεπτά. Ο λόγος; Δεν πάει το μυαλό σας! Reviewed by Unknown on 9:42 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.