Ξέσπασε σε κλάματα η Τάμτα στο «X-Factor» - Τσακώθηκαν ξανά Θεοφάνους και Μαραντίνης


Έντονη ήταν η συναισθηματική φόρτιση στο δεύτερο «Chair Challenge» του «X-Factor», όπου η Τάμτα κλήθηκε να επιλέξει τις παίκτριες που θα την ακολουθήσουν στα live του talent show.

Από την αρχή του παιχνιδιού, η κριτής δεν έκρυψε την απογοήτευση της που οι παίκτριες της είχαν άγχος και δεν απέδιδαν το 100% τους, ωστόσο η στιγμή που ξέσπασε, ήταν όταν στη σκηνή ανέβηκε η Άννα Μικελάντζε από την Γεωργία, ερμηνεύοντας το «Take me to Church» του Hozier.

Όπως θα δείτε και στο video, η Άννα δίχασε τους κριτές, οι οποίοι διαφώνησαν για ακόμα μια φορά για το αν οι παίκτες (μιας και βρίσκονται στο ελληνικό X-Factor) θα πρέπει να μπορούν να τραγουδάνε εξίσου καλά και στα ελληνικά. Μάλιστα Θοδωρής Μαραντίνης και Γιώργος Θεοφάνους, είχαν μια έντονη λογομαχία, με τον πρώτο να υποστηρίζει πως αυτό δεν είναι πρόβλημα, και τον δεύτερο να ισχυρίζεται το αντίθετο.


Σε αυτό το σημείο παρενέβη η Τάμτα, η οποία έδωσε την χαριστική βολή στην παίκτρια, λέγοντας:

«Το θέμα με την Άννα είναι το εξής: Δεν είναι πρόβλημα για μένα το ότι δεν τραγουδάει ελληνικά, αλλά το ότι δεν ξέρει ούτε καλά Αγγλικά. Δεν κατάλαβα καθόλου ποιες λέξεις έλεγε. Έλεγε άλλες λέξεις!(…) Στην Άννα θέλω να πω ότι την πιστεύω πάρα πολύ. Αυτή την στιγμή μια γλώσσα μπορώ να διορθώσω, δεύτερη δεν ξέρω ούτε εγώ καλά. Δεν μπορώ να τραβάω δυο γλώσσες μαζί. Λατρεύω την εικόνα της, αλλά σε αυτή τη φάση γι΄αυτόν τον λόγο δεν μπορώ να της δώσω την θέση».
[post_ad]Ωστόσο αφότου την απέρριψε δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, καθώς θυμήθηκε πως κάποτε κι εκείνη (που είχε επίσης καταγωγή από την Γεωργία) ξεκίνησε από ένα talent show όπου κάποιοι την εμπιστεύτηκαν και έφτασε εδώ που είναι σήμερα.

Μάταια προσπαθούσαν οι άλλοι κριτές να παρηγορήσουν την Τάμτα, η οποία γύρισε την πλάτη της στην κάμερα και ξέσπασε σε κλάματα.
Ξέσπασε σε κλάματα η Τάμτα στο «X-Factor» - Τσακώθηκαν ξανά Θεοφάνους και Μαραντίνης Reviewed by ΣΟΦΙΑ ΙΝΤΟΥ on 12:47 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.