«ΣΒΗΝΕΙ» οριστικά τον Σταθοκωστόπουλο ηΚ. Καινούργιου – «Έκανα βλακεία που…» [photos]


Ότι ραγίζει δεν κολλά ξανά…
Άλλωστε εδώ είναι Ελλάδα. Δεν είναι ούτε Σουηδία ούτε Αμερική. Εδώ όταν υπάρχει ένταση εκτονώνεται πολύ διαφορετικά. Άλλες φορές παιδικά… και άλλες με λάθη που καλούνται οι εμπλεκόμενοι να πληρώσουν.
Το λάθος της Κατερίνας; Τα λάθη μάλλον… πολλά. Ωστόσο έμαθε. Και πέρα από αυτά που ακούμπησαν την ψυχή της, η παρουσιάστρια κατάλαβε ότι έκανε μαλακία που χτύπησε τατουάζ με τα αρχικά του πρώην της.
Κι επειδή ότι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο που λέει και το άσμα χθες το βράδυ έσβησε το τατουάζ.[post_ad]Δεν στο χουν πεί ποτέ Κατερίνα; Ονόματα και ημερομηνίες δεν «χτυπάμε» ποτέ;

(Το τατουάζ της Κατερίνας με τα αρχικά του επιχειρηματία)

Η ίδια δήλωσε:
«Μεγάλο λάθος να χαράξετε το όνομα ή τα αρχικά του συντρόφου σας. Μεγάλο λάθος! Σας το λέω ως παθούσα. Μην κάνετε αυτή τη βλακεία που έκανα κι εγώ!», είπε η παρουσιάστρια και  ανακοίνωσε ότι το Σάββατο θα πάει να σβήσει το τατουάζ, ζητώντας προτάσεις από τους τηλεθεατές για το σχέδιο με το οποίο θα αντικαταστήσει τα αρχικά του πρώην της!
«ΣΒΗΝΕΙ» οριστικά τον Σταθοκωστόπουλο ηΚ. Καινούργιου – «Έκανα βλακεία που…» [photos] Reviewed by Unknown on 12:27 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.