Απίστευτο κόλπο! Έτσι θα δεις όλους όσους έχεις σβήσει από το Facebook αλλά και τις συνομιλίεςΣυχνά πολλοί ανησυχούν σχετικά με το πόσα γνωρίζει το Facebook για...

εκείνους, αλλά δεν χρειάζεται να μείνετε με την απορία. Για την ακρίβεια υπάρχει τρόπος για να δείτε όλα τα προσωπικά αρχεία που έχει το μέσο κοινωνικής δικτύωσης για εσάς και να τα «κατεβάσετε» στον υπολογιστή σας. Για την ακρίβεια είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε όλα σας τα δεδομένα. Αρχικά πατήστε εκεί που λέει «Ρυθμίσεις» (Settings).

Στη συνέχεια πηγαίνετε στο τέλος της σελίδας που γράφει «Κατεβάστε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας στο Facebook» (Download a copy of your Facebook data).
[post_ad]Το Facebook θα σας στείλει ένα email με ένα λινκ για να «κατεβάσετε» το υλικό. Προσοχή, γιατί το λινκ αυτό «λήγει», οπότε δεν πρέπει να αφήσετε να περάσει πολύ ώρα μέχρι να το πατήσετε. Μόλις κατεβάσετε όλα σας τα δεδομένα, θα έχετε ένα φάκελο zip, τον οποίο όταν ανοίξετε μπορείτε να βρείτε όλους αυτούς που έχετε σβήσει από φίλους, κάθε πότε αλλάξατε το status σας λέγοντας ότι βρίσκεστε σε σχέση ή χωρίσατε, όλες τις αναρτήσεις που έχετε κάνει αλλά και όλα τα μηνύματα που έχετε στείλει. Τώρα αυτό δεν ξέρουμε αν είναι καλό ή κακό, αλλά αν θέλετε να κάνετε μία μικρή περιήγηση στο διαδικτυακό σας παρελθόν, αυτός είναι ο κατάλληλος τρόπος.
Απίστευτο κόλπο! Έτσι θα δεις όλους όσους έχεις σβήσει από το Facebook αλλά και τις συνομιλίες Reviewed by Unknown on 7:57 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.