«Η Μαρία-Ειρήνη είναι παιδί του…» Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας Πρίντεζη


Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της μικρής Μαρίας – Ειρήνης Πρίντεζη; «Δηλώνω ότι όλα αυτά είναι ψέματα. Πρόκειται για μια οικογένεια πολύ δεμένη.

Τονίζω πως είναι γεννημένα σε γάμο και τα δύο παιδιά, επειδή ειπώθηκε ότι ενδέχεται να μην είναι παιδί του Αντωνίου η Μαρία. Μια οικογένεια που ζει σε απόλυτη αρμονία με παππού, γιαγιά, θείους στην ίδια γειτονιά», είπε στους δημοσιογράφους ο ένας εκ των δύο συνηγόρων υπεράσπισης της οικογένειας της Μαρίας Ειρήνης Πρίντεζη, Κώστας Τζινάκος.

Μία δήλωση, που ασφαλώς ξεκαθαρίζει την υπόθεση της πατρότητας της μικρής Μαρίας – Ειρήνης Πρίντεζη, ωστόσο πλέον το θέμα παίρνει μεγαλύτερη έκταση, αφού οι φήμες για το κύκλωμα εμπορίας παιδιών και οργάνων φουντώνουν!
Αναβολή στη δίκη[post_ad]Κατά τα άλλα, η δίκη τους ορίστηκε για τις 16 Ιουνίου, λόγω της απεργίας των δικηγόρων.

Παράλληλα, για σήμερα στις 12 το μεσημέρι είχε οριστεί από την Εισαγγελία Ανηλίκων η επίσκεψη της κοινωνικής λειτουργού στο σπίτι της οικογένειας, ώστε να κριθεί αν είναι κατάλληλο να επιστρέψει σε αυτό η Μαρία – Ειρήνη Πρίντεζη.

Από την πλευρά τους, οι γονείς της 4χρονης Μαρίας – Ειρήνης Πρίντεζη κατέθεσαν χθες Πέμπτη μήνυση κατά αγνώστων για αρπαγή ανηλίκου.
«Η Μαρία-Ειρήνη είναι παιδί του…» Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας Πρίντεζη Reviewed by Unknown on 10:02 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.