Άκουγε τους γονείς από τις Κερκίδες να Κοροϊδεύουν τα Παιδί της… Η Απάντησή της; Η Καλύτερη!


Αυτή είναι η μαχητική υπεράσπιση υπέρ του γιου της, όταν γονείς άλλων παιδιών έλεγαν προσβλητικά λόγια για το γιο της, και είναι μια μικρή υπενθύμιση να είμαστε πιο προσεκτικοί σε όσα λέμε.
Η Rochelle Mara στεκόταν στις κερκίδες του αγώνα ράγκμπι του γιου της. Οι άλλοι γονείς γελούσαν με ένα από τα παιδιά του αγώνα, που ήταν πιο εύσωμο. Έλεγαν ότι καθυστερούσε την ομάδα, και έτσι η Rochelle ρώτησε για ποιον λέγανε. Έδειξαν το νούμερο 8, τον 10χρονο γιο της Eljae.
Έγραψε ένα ανοιχτό γράμμα σε αυτούς τους γονείς και το δημοσιοποίησε στο Facebook.
«Αγαπητοί γονείς στις κερκίδες,
«Το νούμερο 8, ο Eljae, είναι το παιδί μου. Αυτός που τόσο ελεύθερα στεκόσασταν στις κερκίδες το πρωί και τον κοροϊδεύατε. Γι” αυτόν που λέγατε ότι είναι “Χοντρός” και όχι “πλεονέκτημα για την ομάδα.” Αυτός που γελούσατε ότι δε μπορεί να τρέξει τόσο γρήγορα, όσο το δικό σας παιδί. Προφανώς, δεν είχατε συνειδητοποιήσει, ότι εγώ, η μητέρα του, στεκόμουν δίπλα σας και άκουγα τα πάντα όσα λέγατε. Μέχρι που σας το είπα. Χα! Δε μπορούσατε να κουνηθείτε στην άλλη πλευρά του γηπέδου αρκετά γρήγορα.
«Να σας υπενθυμίσω απλά, ότι ο Eljae προπονείται με την ΟΜΑΔΑ του δύο φορές εβδομαδιαίως, παίζει κάθε σαββατοκύριακο μαζί με την ΟΜΑΔΑ του, την ίδια ομάδα που παίζουν και τα δικά σας παιδιά!»
«Ο Eljae βρίσκεται στο γήπεδο για να στηρίξει το γιο σας στο παιχνίδι, με τον ίδιο τρόπο που είμαι στις κερκίδες για να στηρίξω την ομάδα του, συμπεριλαμβανομένων των γιων σας! Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη γνώμη του και την ελευθερία λόγου, αλλά όταν μιλάτε κατά αυτόν τον τρόπο για το γιο μου, μη περιμένετε να στέκομαι εκεί και να το δεχτώ. Να χαίρεστε που δε το άκουσε ο ίδιος.
«Για ένα παιδί που δεν είχε ξαναπαίξει ράγκμπι μέχρι πριν 4 εβδομάδες, κάνει φοβερή δουλειά και του το λέω κάθε εβδομάδα.
Δε χρειάζεται να ακούσει την αρνητικότητά σας. Εκείνος, και κανένα άλλο αγόρι/κορίτσι, δε χρειάζεται να σας ακούσει να μιλάτε υποτιμητικά γι” αυτούς, γι” αυτό λοιπόν σταθείτε μαζί με τους υπόλοιπους γονείς στις κερκίδες και στηρίξτε τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ αγόρια και κορίτσια! ΌΛΑ ΤΟΥΣ. Είτε κερδίσουν είτε χάσουν. Είναι ένα παιχνίδι. Βάζουν τα δυνατά τους. Συμπεριλαμβανομένων του νούμερο 8″
Το τελευταίο πράγμα που η Rochelle περίμενε ήταν η δημοσίευσή της να μοιραστεί πάνω από 10.000 φορές! Ένα από τα άτομα που το μοιράστηκε ήταν και ο επαγγελματίας παίκτης ράγκμπι Liam Messam της Νεοζηλανδικής ομάδας All Blacks…

Ο Liam Messam πρόσθεσε τη παρακάτω λεζάντα: «Πρέπει να είμαστε εκεί για να στηρίζουμε τα παιδιά μας και όχι να τα υποτιμάμε. #ourfuture #ledkidsbekids #igotuEljae»
Η μητέρα από τη Νέα Ζηλανδία δέχτηκε μηνύματα συμπαράστασης από όλο το κόσμο, από τη Σιγκαπούρη, το Καναδά μέχρι και τη Νότια Αφρική.
«Εξεπλάγην που έδιναν συγχαρητήρια που μίλησα, προσφέροντάς μου αγάπη και συμπαράσταση και μοιράζοντας μαζί μου τις δικές τους ιστορίες,» αναφέρει η Rochelle.
Η Rochelle μίλησε στους προπονητές και τους μάνατζερ για το περιστατικό, που ήταν πολύ υποστηρικτικοί και της είπαν ότι κανένας γονιός δε πρέπει να αποκλειστεί.[post_ad]«Δεν ήθελα να νιώσουν ότι δε μπορούν να ξαναφέρουν το παιδί τους στην ομάδα. Αυτό θα στερούσε από το παιδί και θέλω όλα τα παιδιά να έχουν τις ίδιες δυνατότητες, όπως ο γιος μου στο παιχνίδι.»
Η ομάδα είχε επίσης συνάντηση γονέων για να συζητήσουν προσδοκίες και συμπεριφορά στο γήπεδο.
Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Eljae παίζει ράγκμπι σε ομάδα, και πολλά άλλα παιδιά είναι καινούρια.
Η Rochelle δεν είχε δείξει στον Eljae τη δημοσίευση αρχικά, και έτσι δεν είχε ιδέα τι σχόλια υπήρχαν. Αλλά όταν τα πράγματα εξελίχθηκαν, αποφάσισε να του δείξει το γράμμα και τα σχόλια συμπαράστασης. «Και ο ίδιος εξεπλάγην και δε μπορούσε να σβήσει το χαμόγελο από τα χείλη του, γνωρίζοντας ότι τόσοι πολλοί ήταν περήφανοι για εκείνον!»

«Η υποστήριξη εδώ στη Νέα Ζηλανδία και από όλο το κόσμο είναι φοβερή. Εγώ και ο γιος μου θα είμαστε πάντα ευγνώμονες για την αγάπη και στήριξη που λάβαμε τις τελευταίες μέρες. Δεν έχω λόγια να το περιγράψω»
Άκουγε τους γονείς από τις Κερκίδες να Κοροϊδεύουν τα Παιδί της… Η Απάντησή της; Η Καλύτερη! Reviewed by Unknown on 2:04 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.