Προσφέρθηκε να φυλάξει το Μωρό της ενώ εκείνη Δούλευε. Δύο μέρες μετά, ανακάλυψε το Αδιανόητο!


Έχετε σκεφτεί πόσα μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος χωρίς να σπάσει; Φυσικά, ανησυχούμε για τα παιδιά όταν παίζουν στον δρόμο ή όταν μένουν έξω μέχρι αργά, αλλά θα παθαίνατε πλάκα αν ανακαλύπτατε πόσο καλά μπορούν να φροντίσουν τον εαυτό τους και μόνα τους.
Διαβάστε παρακάτω πώς ένα κορίτσι, μόλις 2 ετών, κατάφερε να παραμείνει ζωντανό για αρκετές μέρες παρόλο που βρισκόταν ολομόναχο.
Η Hayleigh μπορεί να είναι μικρή, αλλά έχει μάθει πολλά τις τελευταίες μέρες. Η μητέρα της, Megan Wheelock, πέρασε μια δύσκολη περίοδο και χρειάστηκε βοήθεια.
Με τον άντρα της στην φυλακή με κατηγορίες για ναρκωτικά και χωρίς σταθερή δουλειά, η Megan κατάλαβε ότι θα ήταν καλύτερα αν η κορούλα της έμενε κάπου αλλού για λίγο μέχρι να κατάφερνε να σταθεί ξανά στα πόδια της. Τότε μπήκε στο παιχνίδι ένας οικογενειακός φίλος, ο Ron Finkler.
Ο Finkler προσφέρθηκε να φυλάξει την Hayleigh και η Megan το δέχτηκε. Η Hayleigh πήγε να μείνει προσωρινά μαζί του. Καθώς πλησίαζε η Γιορτή της Μητέρας, η Megan περίμενε μια επίσκεψη από την κόρη της, αλλά άρχισε να ανησυχεί όταν η μέρα έφτασε αλλά ο Finkler δεν είχε επικοινωνήσει.
Αναστατωμένη η πεθερά της κάλεσε τον Finkler για να βεβαιωθεί ότι όλα ήταν καλά, όταν η ίδια η Hayleigh σήκωσε το τηλέφωνο. 3 μέρες αργότερα, η Megan δεν μπορούσε να αγνοήσει το μητρικό ένστικτο της.
Ήξερε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ο Finkler θα είχε επικοινωνήσει μαζί της αν όλα ήταν καλά, έτσι κάλεσε τις αρχές της πόλης και τους ζήτησε να περάσουν και να δουν τι κάνει η Hayleigh.
Όταν οι αρχές πέρασαν, ανακάλυψαν ότι ο Ron Finkler είχε πεθάνει από φυσικά αίτια 3 μέρες πριν και η Hayleigh έπρεπε να φροντίσει τον εαυτό της ολομόναχη. Την πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο και της έκαναν εξετάσεις και θεραπείες, αλλά εκείνη είχε καταφέρει να παραμείνει ζωντανή για τόσο καιρό χωρίς βοήθεια ή επίβλεψη.[post_ad]Είναι ζωντανή μαρτυρία της επιμονής του ανθρώπου!
Credit: jumblejoy.com
Προσφέρθηκε να φυλάξει το Μωρό της ενώ εκείνη Δούλευε. Δύο μέρες μετά, ανακάλυψε το Αδιανόητο! Reviewed by Unknown on 5:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.