$εξ στην περίοδο: 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν γυναίκες ΚΑΙ άνδρες...


Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται για το αν μπορούν να έχουν $εξουαλικές επαφές τις ημέρες της περιόδου τους. Άλλες πάλι, απέχουν από το $εξ εκείνες τις ημέρες ούτως ή άλλως, επειδή θεωρούν ότι με κάποιον τρόπο κινδυνεύει η υγεία τους.
Η δρ Tara Ford από το Ιατρικό Κέντρο Γυναικείας $εξουαλικότητας στην περιοχή Purchase της Νέας Υόρκης, απαντάει και δίνει διευκρινίσεις σε 5 βασικά θέματα που σχετίζονται με το $εξ στην περίοδο της γυναίκας...
Οι γιατροί λένε “κάντε το”
Εάν η γυναίκα νιώθει άνετα με αυτό, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσει να έχει $εξ στην περίοδο της. Είναι απόλυτα φυσιολογικό και ασφαλές τόσο για εκείνη, όσο και για τον σύντροφό της”.
Και μην ανησυχείτε αν δείτε σκούρες κόκκινες ή καφέ μικρές μάζες αίματος κατά τη διάρκεια ή μετά το $εξ. Αυτό είναι απλά παλαιότερο αίμα και κύτταρα του ενδομητρίου σας, και είναι απόλυτα φυσιολογικό.
Είναι πιθανό να σας αρέσει και μάλιστα... πολύ!
Η $εξουαλική διέγερση είναι διαφορετική για κάθε γυναίκα και μερικές μπορεί να έχουν κακή διάθεση γενικότερα στην περίοδό τους, αλλά και επώδυνες ενοχλήσεις που τις κάνουν να μην έχουν διάθεση για $εξ. Αλλά για πολλές άλλες γυναίκες, η έμμηνος ρύση μπορεί να συνοδεύεται από κατακόρυφη αύξηση της λίμπιντο. Αυτό συμβαίνει επειδή τα οιστρογόνα και η τεστοστερόνη σας είναι χαμηλά κατά την 1η μέρα, αλλά αρχίζουν να αυξάνονται από την 3η μέρα και μετά.
Επίσης, η αυξημένη ροή υγρών στον κόλπο σας μπορεί να χρησιμεύσει ως επιπλέον λίπανση κατά τη διάρκεια του $εξ στην περίοδο, το οποίο μπορεί επίσης να αυξήσει την ευχαρίστηση. Εάν χρησιμοποιείτε συνήθως κάποιο αγορασμένο λιπαντικό για να σας βοηθήσει με την ξηρότητα του κόλπου κατά τη διάρκεια του $εξ, τις ημέρες της περιόδου σας μάλλον δεν θα το χρειαστείτε. Και μερικές έρευνες δείχνουν ότι οι οργασμοί μπορεί να σας ανακουφίσουν ακόμα και από τους πόνους και τις κράμπες της εμμηνόρροιας.[post_ad]Πώς μπορείτε να περιορίσετε τους λεκέδες αίματος
Το γυναικείο προφυλακτικό μπορεί να βοηθήσει να μειώσει την ποσότητα του αίματος που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Επίσης, το $εξ στην ιεραποστολική στάση, με τη γυναίκα ξαπλωμένη ανάσκελα, μπορεί να περιορίσει τη ροή του αίματος (χάρη στην... βαρύτητα!). Τέλος, αν κάνετε $εξ προς το τέλος της περιόδου σας, η ροή σας θα είναι μειωμένη ούτως ή άλλως.
Δεν είναι απαραίτητη η διείσδυση για να έχετε οργασμό
Μπορείτε να συνεχίσετε τα $εξουαλικά παιχνίδια με τον σύντροφό σας και να έχετε και εσείς μια οργασμική εμπειρία, χωρίς να υπάρχει απαραίτητα διείσδυση. Μπορείτε να βάλετε ένα ταμπόν και να εστιάσετε εσείς και ο σύντροφός σας στην κλειτορίδα σας.
Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να μείνετε έγκυος και μέσα στην περίοδό σας
Σε ορισμένες γυναίκες η περίοδός τους διαρκεί περισσότερο από μία εβδομάδα και μερικές φορές η ωορρηξία της γυναίκας μπορεί να αλληλεπικαλύπτεται με την εμμηνόρροια. Επίσης, το σπέρμα μπορεί να ζήσει για 3 έως 5 ημέρες.
$εξ στην περίοδο: 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν γυναίκες ΚΑΙ άνδρες... Reviewed by Unknown on 10:34 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.