Έμαθε πως ο Φίλος του Βί@σε την 14χρονη Κόρη του. Έτσι αποφάσισε να Πάρει το Νόμο στα Χέρια του…


Συνήθως όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, οι άνθρωποι καταφεύγουν στη δικαιοσύνη για να χειριστεί την κατάσταση. Εξάλλου, αυτή είναι η δουλειά τους, οπότε θα έπρεπε να ξέρουν τι να κάνουν.

Ωστόσο, αυτός ο πεζοναύτης αποφάσισε να χειριστεί μόνος του το θέμα.

Στις 24 Ιουνίου 2014, ο Brandon Moore πήγε στο νοσοκομείο λόγω ενός τραυματισμού. Η γυναίκα του, Leone Moore, πήγε μαζί του στο νοσοκομείο, αφήνοντας την έφηβη κόρη τους, Madelyn, μόνη στο σπίτι.

Τότε ήταν που ο Sean Foster, ένας οικογενειακός φίλος, προσφέρθηκε να προσέχει την 14χρονη κόρη τους όσο αυτοί ήταν στο νοσοκομείο. Η Leone του είπε πως δεν χρειαζόταν να την προσέχει, αλλά εκείνος πήγε έτσι και αλλιώς.

“Το τέρας αυτό έμαθε πως είμαι στο νοσοκομείο, πήγε σπίτι μου όσο η κόρη μου κοιμόταν και την κακοποίησε στο ίδιο της το κρεβάτι,” είπε ο Brandon.

Δύο μέρες αργότερα, ο Foster πήγε τη Madelyn στους γιατρούς για έναν έλεγχο ρουτίνας και εξοργίστηκε όταν δεν τον άφησαν να μπει στο δωμάτιο μαζί με το νεαρό κορίτσι που δεν ήταν καν δικό του παιδί.

Η Leone ήταν επίσης στο γραφείο του γιατρού εκείνη τη στιγμή και μία από τις νοσοκόμες της είπε το πόσο εκνευρίστηκε ο Foster όταν δεν τον άφησαν να μπει στο γραφείο του γιατρού.[post_ad]Τότε κατάλαβε η Madelyn πως έπρεπε να μιλήσει γι’αυτό που έγινε. Αποκάλυψε στην μητέρα της πως την είχε κακοποιήσει $εξουαλικά και πως είχε ξεκινήσει από όταν ήταν 9 να προσπαθεί.

Η οικογένεια σοκαρίστηκε με αυτά τα νέα και έτσι αποφάσισε να κάνει κάτι γι’αυτό. Η αστυνομία είπε πως μία έρευνα για κάτι τέτοιο θα έπαιρνε μήνες, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Brandon.

Έτσι αποφάσισε να προσπαθήσει να κάνει τον Foster να αποκαλύψει μόνος του το σοκαριστικό μυστικό.

Μία μέρα ο Brandon έστειλε μήνυμα στον Foster από το κινητό της Madelyn λέγοντας πως θα μπει στο μπάνιο και πως μετά θα μπορούσε να την πάει στο σχολείο σε 15 λεπτά.
Eτσι, ο Foster πήγε στο σπίτι τους. Άκουσε το ντους να τρέχει και πήγε κατευθείαν στο μπάνιο. Όταν άνοιξε την κουρτίνα κατάλαβε ότι του την είχαν στημένη.

Ο Brandon κατέγραψε τα πάντα με την κάμερα και οι δύο άντρες τσακώθηκαν μέχρι να φτάσει η αστυνομία στο σπίτι.

Ενώ η αστυνομία δεν συγχώρεσε αυτό που έκανε ο Brandon, κατάφερε τελικά να στείλει τον Foster στη φυλακή για 55 χρόνια και του επιβλήθηκε πρόστιμο $40,000.
Έμαθε πως ο Φίλος του Βί@σε την 14χρονη Κόρη του. Έτσι αποφάσισε να Πάρει το Νόμο στα Χέρια του… Reviewed by ΣΟΦΙΑ ΙΝΤΟΥ on 9:51 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.