Ζητά από συμπολίτες του να του δώσουν να φάει. Ο μόνος που τον βοήθησε είναι αυτός που δεν περίμενε.


Το να προσφέρουμε κάτι ελάχιστο όπως ένα κομμάτι ψωμί  σε κάποιον που μας πλησιάζει και μας λέει ότι πεινάει, είναι μια πράξη που σίγουρα δεν θα μας κοστίσει. Αξίζει όμως σίγουρα περισσότερα για αυτόν που δέχεται μια τέτοια θετική πράξη. Γιατί εκείνη τη στιγμή χρειάζεται τη βοήθεια μας ακόμη και για να επιβιώσει.

Συχνά όμως όταν καθόμαστε σε ένα μαγαζί και απολαμβάνουμε το φαγητό μας και κάποιος άγνωστος έρθει κοντά μας ζητά κάτι να φάει γιατί πεινάει. Πόσες φορές δεν έχουμε σκέψεις στο μυαλό μας για τα πραγματικά κίνητρά αυτού του ανθρώπου που ζητάει τροφή;

Αυτά όμως συμβαίνουν στο δικό μας κόσμο, στην δική μας πραγματικότητα. Σε αυτό τον παράλληλο με εμάς κόσμο που ζει ένας άστεγος τα πράγματα είναι πιο απλά και όπως θα δείτε και στο βίντεο, πιο ζεστά και πιο ανθρώπινα παρά την αστική ζούγκλα.[post_ad]Ο άνδρας, στο βίντεο παραγωγής των Astathios Pranks Team, πηγαίνει σε εστιατόρια και κοντά σε σουλβατζίδικα και ζητά από ανθρώπους να του δώσουν όχι λεφτά αλλά φαγητό.

Οι απαντήσεις κάποιων θα σας κάνουν ίσως να νιώσετε ντροπή. Η αντίδραση όμως που σίγουρα θα σας γεννήσει περισσότερα συναισθήματα είναι αυτή ενός πραγματικού αστέγου.

Δείτε το βίντεο
Ζητά από συμπολίτες του να του δώσουν να φάει. Ο μόνος που τον βοήθησε είναι αυτός που δεν περίμενε. Reviewed by ΣΟΦΙΑ ΙΝΤΟΥ on 9:42 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.