Παντελίδης: Τι είδε ο Βέρτης στα συντρίμμια του τζιπ και πάγωσε


Τι ανακάλυψε στα συντρίμμια του τζιπ του Παντελίδη, ο Νίκος Βέρτης;
Ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη  συγκλόνισε το καλλιτεχνικό στερέωμα και όχι μόνο.
Ο Νίκος Βέρτης μπορεί να μην τον γνώριζε προσωπικά, αλλά όταν έμαθε πως έφυγε από τη ζωή με αυτό τον τρόπο στεναχωρήθηκε.
Ο τραγουδιστής βρέθηκε στην σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1 και μίλησε στους σπουδαστές για τον Παντελή Παντελίδη.
«Τον Παντελή δεν τον γνώρισα ποτέ. Δεν κάναμε παρέα ποτέ. Έτυχε να έρθει στο μαγαζί κάποιες φορές να με ακούσει. Ήξερα από τον επιχειρηματία που δούλευε ότι του άρεσε πάρα πολύ η μουσική μου και, μάλιστα, ένα βράδυ, αρκετούς μήνες πριν, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι μου ήρθε ένα μήνυμα για ένα τραγούδι μου.
Έλεγε “έχω πολύ μεγάλη τρέλα με αυτό το τραγούδι” και έγραφε κάποια σχόλια πολύ θετικά και πολύ φιλικά και από κάτω έγραφε το όνομά του» είπε και συνέχισε:
«Την ημέρα που έγινε το ατύχημα, μέσα στα συντρίμμια, που δυστυχώς έτυχε να δω, είδα το CD μου. Ενώ δεν το γνώριζα το παιδί και χωρίς να παίζει ρόλο ότι του άρεσε η μουσική μου, συγκινήθηκα και ήταν ίσως η πρώτη φορά που έκλαψα μετά από πολλά χρόνια. Αυτό ήταν και ένα χαστούκι για εμάς ότι δεν είμαστε Θεοί![post_ad]Άνθρωποι είμαστε και εμείς και θα πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ. Αυτό το παιδί είχε μια ζωή “έκρηξη”, δηλαδή έκανε μια απότομη ανηφόρα και ξαφνικά “έσβησε”. Θα μπορούσε να γραφτεί ένα βιβλίο μάλιστα για την ζωή του, γι’ αυτά τα τρία – τέσσερα χρόνια».
Τέλος, ο Νίκος Βέρτης αποκάλυψε τι έχει απαγορεύσει στους συνεργάτες του: «όποιος δεν μπορεί να περπατήσει και σέρνεται από το αλκοόλ, δεν του επιτρέπω να πάρει τα κλειδιά από τον παρκαδόρο. Τα κλειδιά τα παίρνω εγώ! Φεύγει με ταξί και την άλλη ημέρα που θα γυρίσει του δίνω τα κλειδιά»
Παντελίδης: Τι είδε ο Βέρτης στα συντρίμμια του τζιπ και πάγωσε Reviewed by ΣΟΦΙΑ ΙΝΤΟΥ on 3:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.