"Οι Τούρκοι είναι βάρβαροι και βρώμικοι, σκυλιά που γαβγίζουν" Με αυτά τα λόγια αποβλήθηκε από το Ευρωκοινοβούλιο ο Έλληνας ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής


Ο Μ. Σουλτς έδιωξε ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής από το EK (vid)

"Οι Τούρκοι είναι βάρβαροι και βρώμικοι, σκυλιά που γαβγίζουν" ήταν η επίσημη τοποθέτηση του ευρωβουλευτή Ελ. Συναδινού στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου που οδήγησε τον Μάρτιν Σουλτς να λάβει μέτρα αμελλητί - Βίντεο μέσα από την αίθουσα τη στιγμή που ο πρόεδρος ανακοινώνει την απόφαση και η αποχώρηση Συναδινού - Προκλήσεις της ΧΑ και στην ελληνική Βουλή

 Για πρώτη φορά στα χρονικά του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ευρωβουλευτής υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας.[post_ad]
 Πρόκειται για τον Έλληνα ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελευθέριο Συναδινό, ο οποίος απεβλήθη με απόφαση του προέδρου του ΕΚ Μάρτιν Σουλτς.

 Η παρέμβαση του ευρωβουλευτή για το προσφυγικό, όπου ανέφερε ότι «όπως έχουν γράψει Οθωμανοί επιστήμονες οι Τούρκοι είναι βάρβαροι είναι βρώμικοι, είναι όπως τα σκυλιά που γαβγίζουν και όταν επανέλθει ο εχθρός υποχωρούν» ήταν η αιτία.

 Ο Μ. Σουλτς θεμελίωσε την απόφασή του στα άρθρα της Συνθήκης της ΕΕ, λέγοντας ότι «πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα οποία είναι προσηλωμένη και υποκλίνεται η ΕΕ».
 «Εδώ καταβάλλεται προσπάθεια να υπερκεραστούν κόκκινες γραμμές, ώστε να γίνει αποδεκτός ο ρατσισμός. Αλλά αυτό με μένα δεν θα περάσει» τόνισε ο πρόεδρος του ΕΚ και ανακοίνωσε:

 «Γι αυτό με βάση το άρθρο 165 του κανονισμού σε συνδιασμό με το άρθρο 11, αποκλείεται αμελλητί από τη συνεδρίαση και την αίθουσα ο κ. Συναδινός».

 Στις διαμαρτυρίες που εκφράσθηκαν από συναδέλφους του Ε. Συναδινού ο κ. Σουλτς υπογράμμισε ότι «όταν λαμβάνονται αμελλητί μέτρα δεν γίνεται συζήτηση» καλώντας τον ευρωβουλευτή να αποχωρήσει.
Πηγή
"Οι Τούρκοι είναι βάρβαροι και βρώμικοι, σκυλιά που γαβγίζουν" Με αυτά τα λόγια αποβλήθηκε από το Ευρωκοινοβούλιο ο Έλληνας ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Reviewed by Unknown on 9:59 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.