Ανατροπή στον θάνατο του Παντελίδη Ανατριχιαστική Λεπτομέρεια… Δολιοφθορά;; Κόλλησε;; το Γκάζι;;


Σύμφωνα με τις τελευταiες εξελiξεις τoυ ρεπoρτάζ … έρχoνται σoκαριστικές απoκαλύψεις για τoν λoγo τoν oπoio o Παντελiδης έχασε τoν έλεγχo και “διαλύθηκε” στην άσφαλτo.  
H oικoγένεια θα βάλει δικo της πραγματoγνώμoνα να εξετάσει τo ενδεχoμενo δoλιoφθoράς. 
Γινoται έρευνες καθώς στo παρελθoν υπήρχαν πληρoφoρiες oτι στo συγκεκριμένo μoντέλo αυτoκινήτoυ κoλλoύσε τo γκάζι. 
H oικoγένεια επικαλεiται λoγoυς oτι έχει γiνει δoλιoφθoρά σύμφωνα με τo ρεπoρτάζ τoυ ρεπoρτερ τoυ AΝΤ1  Γ.Καραιβάζ. 
Aνατριχιαστικo στoιχεiα  υπάρχει μεγάλη εiσoδoς στo χώρo τoυ αυτoκινήτoυ κoμματιασμένων θραυσμάτων απo τα κικλιδώματα τα oπoία λειτoύργησαν… σαν βέλη και σκoτωσαν τoν Παντελiδη.
Η οικογένεια με δικό της πραγματογνώμονα θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα!Την εκτίμηση ότι το αυτοκίνητο με το οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, εξέφρασε ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς.Ο κ. Μαδιάς, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, έδωσε νέα στοιχεία για το τραγικό δυστύχημα. Ο ίδιος εκτίμησε ότι το αυτοκίνητο δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, γιατί θα είχε εκτραπεί στο πρώτο σημείο επαφής και θα είχε πέσει κάτω από τη γέφυρα.
Ο ίδιος είπε ότι το αυτοκίνητο πήρε με επιτυχία το δύσκολο σημείο της στροφής και μετά από εκεί και πέρα υπήρχε η αγωνία του οδηγού να το επαναφέρει. Επεσήμανε ότι το όχημα «κούρεψε» τους τσιμεντένιους ορθοστάτες που είναι επικίνδυνοι και θα έπρεπε να υπάρχουν ασφαλή συστήματα αναχαίτισης. Στο μεταξύ σύμφωνα με ρεπορτάζ άλλου τηλεοπτικού σταθμού γίνονται έρευνες για το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Παντελής Παντελίδης.
Τι είπε ο ο πραγματογνώμονας για το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη

Σύμφωνα με το bloko.gr η ασφαλιστική εταιρεία έχει ζητήσει να γίνει έρευνα στο αυτοκίνητο καθώς στο παρελθόν αυτοκίνητα του ίδιου μοντέλου είχαν παρουσιάσει προβλήματα που οδηγούσαν σε “κόλλημα” του γκαζιού. Την ίδια ώρα ειδικοί της Mercedes θα εξετάσουν το όχημα για τυχόν προβλήματα
- Οι μπάρες δεν είχαν αλλαχθεί και υποχώρησαν, τα σίδερα έσπασαν και σκότωσαν τον τραγουδιστή
- Θα γίνει ακόμη και έρευνα DNA για να αποδειχθεί εάν ο τραγουδιστής και οι δύο γυναίκες φορούσαν ζώνες ασφαλείας
- Τα στοιχεία από την πρώτη έρευνα δείχνουν ότι το αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη κινούνταν με τουλάχιστον 100 χλμ την ώρα
- Στον εισαγγελέα το αίτημα της οικογένειας για ορισμό δικού της πραγματογνώμονα για τα αίτια του δυστυχήματος[post_ad]Τα στοιχεία που έρχονται στο φως για το τρομερό δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη και οδήγησε στον τραυματισμό των δυο γυναικών που ήταν μαζί του προκαλούν σοκ.Σύμφωνα με το bloko.gr η ασφαλιστική εταιρεία έχει ζητήσει να γίνει έρευνα στο αυτοκίνητο καθώς στο παρελθόν αυτοκίνητα του ίδιου μοντέλου είχαν παρουσιάσει προβλήματα που οδηγούσαν σε “κόλλημα” του γκαζιού. Την ίδια ώρα ειδικοί της Mercedes θα εξετάσουν το όχημα για τυχόν προβλήματα.
Παράλληλα πληροφορίες ειδησιογραφικού πόρταλ αναφέρουν πως ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως εάν ο Παντελής Παντελίδης και η γυναίκα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού φορούσαν ζώνη ασφαλείας. Οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι οι ζώνες ήταν απλά “πατημένες” η ασφάλεια είχε δηλαδή τοποθετηθεί στη θέση της όμως ο τραγουδιστής και η συνοδηγός δεν φορούσαν τη ζώνη κανονικά αλλά καθόταν πάνω της.
Ένα τρίτο στοιχείο που συνέτεινε στο μοιραίο ήταν η ταχύτητα του αυτοκινήτου. Προς το παρόν ούτε αυτό έχει ξεκαθαρίσει. Θεωρείται δεδομένο ότι το αυτοκίνητο είχε ταχύτητα τουλάχιστον 100 χιλιομέτρων την ώρα, ταχύτητα υπερβολική για το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου. Υπάρχουν ωστόσο στοιχεία που δείχνουν ότι το αυτοκίνητο μπορεί να είχε υπερβεί ακόμη και τα 150 χλμ/ώρα γεγονός που ενισχύει τις υπόνοιες για “κόλλημα” στο γκάζι.
Ανατροπή στον θάνατο του Παντελίδη Ανατριχιαστική Λεπτομέρεια… Δολιοφθορά;; Κόλλησε;; το Γκάζι;; Reviewed by Marle Myro on 2:19 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.