"Μα Μα": Η Πενέλοπε Κρουζ, αγνώριστη, φωτογραφίζεται τόπλες και δίχως μαλλιά από τη χημειοθεραπεία (Video)


Η πανέμορφη ηθοποιός εμφανίζεται ημίγυμνη μπροστά από έναν καθρέπτη. Έχει χάσει τα μαλλιά της από τη χημειοθεραπεία και χαμογελάει παγωμένα.
 Η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, η ταινία «Μα Μα», καταγράφει τον αγώνα και την αγωνία για ζωή μιας γυναίκας που ξαφνικά μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού.
 Η πανέμορφη μούσα του Αλμοδοβάρ, στην ταινία αυτή έχει αποποιηθεί της συνηθισμένης λάμψης που εκπέμπει και ενσαρκώνει.
 Έχει ξυρίσει το κεφάλι της και τα μάτια της έχουν μια θλίψη και μια αγωνία που έκανε τους Ισπανούς κριτικούς να μιλήσουν με καλά λόγια.[post_ad]
 Η ταινία παίχτηκε ήδη στην Ισπανία και τις επόμενες ημέρες θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της: «Πραγματικά ερωτεύτηκα τον τρόπο που η Μάγδα, η πρωταγωνίστρια, αντιμετωπίζει τη ζωή. Το θάρρος, το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό της.» δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας η 41 ετών ηθοποιός. Σύμφωνα με την Πενέλοπε, η ταινία είναι ένας φόρος τιμής προς όλες τις γυναίκες που χτυπήθηκαν από τον καρκίνο του μαστού.
Πηγή
"Μα Μα": Η Πενέλοπε Κρουζ, αγνώριστη, φωτογραφίζεται τόπλες και δίχως μαλλιά από τη χημειοθεραπεία (Video) Reviewed by Unknown on 4:29 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by The World © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.